Mesaje de La Multi ani pentru copii 1 an 2 ani. Urari de La Multi Ani pentru copii.

Urari de La Multi Ani pentru copii. Cateva idei de Mesaje de La Multi ani pentru copii. Urari de La Multi Ani pentru copii de la 5 la 9 ani, de la 1 an la ... 100 de ani.

Urari de la multi ani pentru copii mici sau copii mari, ganduri de iubire, mesaje de felicitare si bucurie fata de cei dragi tie si de copii lor. Urari de la multi ani pentru primul anisor si pentru al doilea anisor al copilului tau drag.

Urari de La Multi Ani, transpuse in cuvinte simple, in cuvinte pline de dragoste, urari de La Multi ani pentru copiii care sunt si care vor fi mereu inconjurati de afectiune si desigur iubire sincera.

1. Sa cresti mare si cuminte, Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi la 100 de ani. LA MULTI ANI!

2. La multi Ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Sa-ti fie viata plina cu cristale de lumina! Sanatate si bafta!
urari de la multi ani pentru primul anisor

3. Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

4. Cand stau în genunchi, cer doar atât: “Sa-ti fie bine, copilul meu, oriunde vei fi. Mereu.” La multi ani, copilul meu!


5. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani nepotica mea cea draga!

6. Toate gandurile bune impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine. Sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani, cu fericire, Sanatate si iubire. La multi ani copila iubita.

7. De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de momentul sosirii pe lume a bebelusului vostru!

8. La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! La multi ani nepotica noastra cea iubita.

9. Tot ce leaga cerul de pamant este frumos: curcubeul, ploaia de stele, roua diminetii, fulgii de zapada dar cel mai frumos este zambetul unui copil. Sa va traiasca baietelul!

10. Cum doreste caprioara apa dulce din izvor, asa iti doresc eu tie mult noroc in viitor, cand Sahara cea pustie se va face colonie si cand Nilul va seca, eu atunci te voi uita. Multe zile si senine multe salutari de bine iti doreste cineva care nu te va uita.

11. Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani!

12. Fetita mea, încerc sa aduc în aceasta zi frumoasa din viata ta, un gînd frumos  o raza de soare, o lacrima care sa împrospateze buchetul tau de flori ai anilor ce se scurg cu repeziciune.

13. La multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te însoteasca si toate visele sa ti se îndeplineasca!

14. Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. La multi ani!

15. Sa ai intotdeauna sufletul pur, zâmbetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil.La multi ani!

16.Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decât aceea de a avea un copil. La multi ani!

17. Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

18. La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

19. E ziua ta de nastere, inca o floare adaugi in buchetul vietii tale. Sa ai parte de bucurii, zambete ai multa iubire, dar mai presus de toate, sa fii sanatos! La multi ani!

20. Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si mii de bucurii! La multi ani!!!!

21. Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! Nu știu la ce ai visat în acest an, dar deja poți să te gândești la următorul vis, până la împlinirea a doi anișori, când vei putea sufla lumânările de pe tort!

22. Crești un voinic, spre fericirea noastră, și ne mândresc de tine mult! Fie ca dorințele tale să fie întotdeauna îndeplinite și să ai înainte încă mulți și buni ani!
MAI POTI CITI