Idei MESAJE felicitare pentru copii NOU Nascuti. La Multi ani pentru Bebelusi!

MESAJE felicitare pentru copii NOU Nascuti. Urari pentru un copil nou nascut. Iata  cateva idei de urari pentru nou nascuti, pentru felicitari pe care le puteti trimite cu ocazia nasterii unui bebelus, mesaje care ii vor scoate din impas pe cei mai putin inspirati!

Transmite ce simti si completeaza ideile noastre cu mesaje pline de emotie si afectiune pentru un copil nou nascut!

1. Bine ai venit, micuto/micutule! Asteptam cu nerabdare venirea ta pe lume, pentru ca esti implinirea cea mai dragalasa a unui vis devenit realitate. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

2. Ursitoarele sa-ti puna 'Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.

3. Bebe mic, tocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

4. De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment magic!
MESAJE felicitare La Multi Ani copii NOU Nascuti

5. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

6. Copiii sunt un dar al cerului. Ii dorim bebelusului vostru sa fie sanatos, tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu!

7. Felicitari! Odata cu venirea pe lume a bebelusului vostru, a mai aparut un inger! Sa fie sanatos si norocos pe drumul vietii!

8. Ii dorim bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viata, ii dorim noroc, ca sa-si gaseasca drumul, iar voua va uram sa aveti de daruit multa multa dragoste.

9. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari si sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii lui. 10. Ii dorim bebelusului vostru sanatate, multa putere si noroc in calatoria lui prin viata, iar voua va uram sa aveti parte de multa dragoste si implinire!

11. Bine ai venit pe lume! Acum, cantarul pe care te afli este un spatiu imens. Iti dorim sa te faci mare cand lumea va fi un spatiu prea mic pentru tine.

12. Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si toti ce il cunosc!

Aceasta a fost scurta noastra selectie de urari cand se naste un copil, mesaje pt o mamica care a nascut, mesaje felicitare pentru copii nou nascuti.

Daca stiti si alte mesaje de copii noi nascuti, mesaje la multi ani pentru bebelusi asteptam sa le postati la rubrica de comentarii de mai jos.
MAI POTI CITI