Horoscop Aprilie 2017 predictii de la Berbec la Pesti, dragoste si bani.

Horoscop Aprilie 2017 Berbec BERBECII  dau piept cu adversarii directi sau cu partenerii care îi trateaza cu superioritate din cauza greselilor din ultima perioada. Trebuie sa dea explicatii, sa ia decizii întelepte si sa munceasca din greu.

Pentru Berbeci este o luna a energiei, pragmatismului si monetizarii ideilor.

Horoscop Aprilie 2017 Taur TAURII se intereseaza de multe lucruri, fac cercetari de piata si gândesc afaceri la scara mare. Trebuie sa fie atenti la sanatate si la volumul de munca pe care si-l asuma de bunavoie. Este de preferat sa ii ajuti pe ceilalti sa isi gaseasca curajul, sa le fii sursa de inspiratie, nicidecum sa ii influentezi.

Horoscop Aprilie 2017 Gemeni GEMENII sunt ispititi din mai multe directii si singurul lucru care îi protejeaza este neîncrederea pe care unii dintre ofertanti le-o inspira. Sunt mai rezervati în relatia cu cei dragi si asta le prinde bine.  Gemenii vor straluci la capitolul iubire, seductie, afaceri...
Horoscop Aprilie 2017 previziuni astrologice taur berbec rac gemeni
Harta astrologica 1 Aprilie

Horoscop Aprilie 2017 RAC RACII traiesc intens, trec de la o stare la alta cu lejeritate, au dorinte puternice si cauta sa si le îndeplineasca cu orice pret. Au parte de inspiratie si descopera ca au talent artistic.

Horoscop Aprilie 2017 Leu LEII se implica în organizarea sau reorganizarea casei, a problemelor gospodaresti si a ierarhiei din familie. Îsi asuma noi responsabilitati si vor sa fie un exemplu de comportament nobil în situatii dificile.

Horoscop Aprilie 2017 Fecioara FECIOARELE iau parte la tot felul de evenimente interesante, pentru ca cei din anturajul apropiat le surprind cu tot felul de decizii. Vin vesti bune si cu energie favorabila dezvoltarii tale, pe toate planurile. Insa, nu uita ca Dumnezeu iti ofera, dar nu iti si pune in traista ceea ce iti da... de aici si sfatul de a actiona, de a nu astepta sa vina totul, de la sine.

Horoscop Aprilie 2017 Balanta BALANTELE trebuie sa fie foarte atente, mai ales daca sunt implicate sume de bani sau se opereaza cu cifre! Au tendinta de a omite lucruri importante, iar consecintele pot fi foarte grave, daca gresesc.

Horoscop Aprilie 2017 Scorpion SCORPIONII îsi fac multe griji si vor ca treburile sa le mearga bine. Sunt într-o forma de zile mari, dar, din cauza agitatiei si a numarului mare de inamici, pot avea frecvent cosmaruri.

Horoscop Aprilie 2017 Sagetator SAGETATORII sunt uimiti de intrigile tesute de diverse persoane din jurul lor si nu înteleg de ce unora le place sa-si complice viata. Se zbat sa câstige mai bine si asteapta vremea culegerii roadelor.

Horoscop Aprilie 2017 Capricorn CAPRICORNII sunt discreti si mai inteligenti decât par. Se protejeaza de orice tentativa de înselaciune, îsi vad de treaba cuminti si razbat acolo unde multi nici nu viseaza sa ajunga.

Horoscop Aprilie 2017 Varsator VARSATORII asista neutri si amuzati la discutiile celorlalti legate de locul si de rolul pe care ar trebui sa le aiba la locul de munca.

Horoscop Aprilie 2017 Pesti PESTII se simt bine, sunt rezervati si cuminti când se discuta despre bani si bunuri, mosteniri sau transferuri de proprietate. Cumva, trebuie sa faci in asa fel incat sa iesi din setarea de "auto-pilotaj" si sa incepi sa fii prezent trup si suflet in viata ta.