Dumi Economu a murit. In varsta de 46 de ani patronul Filicori s-a spanzurat.

Dupa cazul lui Vasile Turcu iata ca un alt om de afaceri isi pune capat zilelor alegand groaznica moarte prin spanzurare.

Este vorba de decesul lui Dumi Economu, patronul lanturilor de cafenele Filicori, un bun prieten de-a lui Gica Hagi. Dumi Economu era casatorit si avea doi copii.

Potrivit primelor informatii, Dumitrache Economu, zis ”Dumi”, s-a spanzurat într-o locuinta din complexul Arena Regia din zona Hanul Piratilor.

Conform SAJ Constanta, omul de afaceri în vârsta de 46 de ani a fost declarat decedat, dupa ce un echipaj SMURD a încercat sa-l resusciteze. Potrivit primelor informatii, Dumi Economu a fost gasit spânzurat în garaj.

Potrivit informatiilor de la Registrului Comertului, cafeneaua Filicori Zecchini functioneaza pe societatea SC Horeca Project SRL si este administrata de Aurora Economu si Dumitrache Economu.
biografie wiki moarte dumitrache economu constanta
Wiki indoliat Dumi Economu

Aurora si Dumitrache figureaza ca actionari si in urmatoarele societati: Eco Star Rel SRL, Ecoreca Food SRL, Ecoreca Service SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, Osteria D`Italy SRL. Separat, Aurora Economu este partener în societatea Rellangelo Style SRL, iar Dumitrache Economu este partener în societatea Flash International SRL, se mai arata în Registrul Comertului.

Politistii constanteni au deschis o ancheta în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, pentru a stabili daca a fost vorba de sinucidere.

Din biografia nescrisa a lui Dumi Economu am aflat ca nascut în Constanta, afaceristul a fost multi ani vecin cu Gheorghe Hagi.

Cei doi au copilarit pe aceeasi strada si au fost buni prieteni pana cand ”Regele” a plecat la Bucuresti, unde a semnat un contract cu Sportul Studentesc.

Alaturi de fratele lui Tudorel Econumu, Dumi a lucrat o vreme ca ospatar la hotel ”Rex”, apoi a plecat in Germania.

Cand s-au întors, cei doi frati au deschis o pizzerie în Constanta, iar afacerea s-a dezvoltat fantastic.

Cu banii castigati, au construit si un bloc de locuinte de lux în Bucuresti, însa în ultimii ani au aparut neintelegerile între frati.

Acum insa din ratiuni inca necunoscute, Economu a ales sa paraseasca aceasta lume intr-un mod tragic si fulgerator si fara sa lase in urma sa nicio explicatie prinvind gestul sau.
MAI POTI CITI