DRAGOSTE INFINITA rezumatul sezonului 1 se termina la epsiodul 35, ultimul.

KANAL D a dat lovitura cu DRAGOSTE INFINITA, al carui rezumat il cauta infrigurati fanii serialelor turcesti, un serial care din cauza audientelor peste asteptari a fost programat de luni pana vineri, alungand Furtuna pe Bosfor tocmai la ora 23.

Despre rezumatul serialului DRAGOSTE INFINITA - in turca KARA SEVDA -  am scris, Curiozitatea fanilor a facut ca articolul sa ajunga pe locul doi in topul celor mai citite articole de pe VedeteBlog.

Este de inteles infrigurarea cu care cei care s-au indragostit de serialul turcesc DRAGOSTE INFINITA sa caute rezumatul episoadelor.

Insa trebuie sa va spunem ca in Turcia, DRAGOSTE INFINITA are doua sezoane. Primul sezon din DRAGOSTE INFINITA are episodul final la numarul 35.

dragoste infinita rezumat sezonul 1 ultimul episod

Asadar, sezonul doi din Dragoste Infinita incepe cu episodul 36 si se termina cu episodul... In acest moment, martie 30 Star TV difuzeaza episodul cu numarul 62. Dupa cum am scris in rezumat, Dragoste Infinita ar trebui sa aiba 71 de episoade.

Asadar ultimul episod, cel final, din Dragoste Infinita aka Kara Sevda inca nu s-a difuzat, iar sfarsitul povestii de dragoste dintre Kemal si Nihan este inca necunoscut. Deci orice rezumat legat de Dragoste Infinita ar fi incomplet si nesatisfacator.

Asadar pentru a face un rezumat complet si cu cat mai multa acuratete este dificil. Este drept ca aceasta curiozitate de a afla in avansa ceea ce se intampla in toate episoadele serialului turcesc Dragoste Infinita este cu totul indreptatita.

Epsioadele din Dragoste Infinita pot fi vazute gratis online pe canalul de YouTube Kara Sevda. Insa daca nu intelegeti limba turca este pacat "sa sfarmati corola de minuni" a acestei productii TV de succes in care BURAK OZCIVIT si NESLIHAN ATAGUL fac un joc actoricesc de zile mari.

Dar atentie... nu ar fi prima oara cand Kanal D va face acest lucru. Dragoste infinita a intrat pe post dupa ce primul sezon din KOSEM s-a terminat.
Vezi ultimul episod cu numarul 35 din Dragoste Infinita - fragment

Dupa ultimul episod din sezonul 1 din Dragoste Infinita se prea poate ca cei de la Kanal D sa bage sezonul 2 din KOSEM, un serial la fel de bine primit de public.

Pentru ca Dragoste infinita si Kosem nu pot coexista!

Asadar pana ce Kanal D v-a difuza ultimul episod din sezonul 1 din Dragoste infinita si apoi vom vedea ce si cum, va prezentam un fragment din episodul 35, finalul KARA SEVDA.
MAI POTI CITI