Doctorul Lorena Adriana Birleanu ACUZATA de EXPERIMENTE pe copiii sai.

Traim intr-o lume din ce in ce mai ce mai psihotica, astfel ca acest gen de stiri nu ar mai trebuie sa ne impresioneze, insa....

Doctorul Lorena-Adriana Birleanu, conducatoarea Centrului Medical din cadrul IPJ Suceava, este suspectata ca le-ar fi administrat fiilor sai, de 11 si 15 ani, medicamente sedative folosite in cazul bolnavilor aflati în faze terminale.

Copiii au ajuns zilele trecute la spital, testele de urina dovedind ca în sangele copiilor au ajuns cantitati însemnate de calmante puternice.

Biroul de presa al DIICOT a confirmat faptul ca procurorii fac cercetari în acest caz, însa deocamdata „in rem”, adica cercetari asupra faptelor si nu a persoanei.

La nivelul DIICOT - ST Suceava se afla înregistrat un dosar penal în care s-a dispus începerea urmaririi penale in rem sub aspectul savârsirii infractiunii prev. de art. 7 din Legea 143/2000.
Biografie doctor Lorena Adriana Birleanu soc si nebunie

La randul sau, Nicoleta Daneliuc, purtatoarea de cuvant a DGASPC Suceava, a trasmis ca directia a solicitat instantei de judecata masura luarii în sistem a copiilor pentru o perioada limitata pana la clarificarea problemei.

Lorena Adriana Birleanu este suspectata ca, începând înca din luna septembrie a anului 2016 a inceput sa le administreze celor doi fii ai sai, în varsta de 11 si 15 ani, calmante puternice pentru micsora considerabil energia adolescentilor.

La scoala, comportamentul celor doi copii era unul total schimbat fata de anul scolar precedent, fapt ce a stârnit nedumerirea cadrelor didactice.

Baietii nu mai erau atat de plini de viata ca la sfarsitul anului scolar trecut, s-au izolat de restul colegilor si nu mai comunicau nici cu profesorii, fiind afectate si rezultatele lor la învatatura.

Reprezentantii scolii au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Suceava.

Si astfel minorii au fost monitorizati timp de câteva luni de zile, iar la sfârsitul lunii februarie 2017, s-a ajuns la concluzia ca exista posibilitatea ca însasi mama lor sa le administreze tot felul de medicamente si calmante.

Conform biografiei profesionale, Lorena-Adriana Bîrleanu este conducatoarea Centrului Medical Judetean Suceava din cadrul IPJ Suceava de aproximativ sapte ani.

Doctorita are în subordine alti sase medici care se ocupa de sanatatea cadrelor MAI din judetul Suceava.

Un numar de 1.300 de politisti, 800 de jandarmi si 800 de pompieri, precum si alte cadre si foste cadre MAI sunt înscrisi la doctorita Lorena Birleanu.

Exista oare vreo explicatie logica care sa justifice un asemena gest - in cazul in care se va dovedi ca acuzatiile sunt adevarate - facut de un doctor si mai ales de o mama?