Dieta dupa fazele lunii pareri. Un regim de slabire bazat pe post si astronomie.

Postul tinut la schimbarea fazelor Lunii este o practica spirituala dar cu valente terapeutice care dateaza din Antichitate.

Prin aceasta dieta orientata dupa fazele lunii nutritionistii sunt de parere ca poti scapa de circa doua kilograme pe zi si iti poti purifica eficient organismul.

Nu numai ca vei deveni mai supla, dar intreagul tau ten tau va deveni mai curat si mai luminos, iar eventualele edeme cauzate de retentia de apa vor disparea.

Cum sa procedezi Posteste 24 de ore in timpul Lunii Noi, Primului Patrar, Lunii Pline si/sau Ultimului Patrar.

Fazele Lunii ne influenteaza circa trei zile, in jurul datei indicate.

Cu cat fixezi ziua de post mai aproape de momentul exact al schimbarii fazei, cu atat efectele vor fi mai vizibile.
pareri dieta de slabire dupa fazele lunii

Ce este permis in dieta dupa fazele lunii In timpul postului ai voie sa consumi doar lichide, insa in cantitate mare (trei-patru litri zilnic).

Este foarte important sa bei cat mai multe lichide.

De ce? Deoarece aceasta dieta se bazeaza pe influenta Lunii asupra apei din organism.

Sunt permise apa simpla, apa minerala, sucurile de fructe si de zarzavaturi, ceaiurile de plante. Poti bea si cate o cafea mica, dar mai slaba si foarte putin indulcita.

Ce este interzis in dieta dupa fazele lunii Nu ai voie sa consumi lapte, cappuccino si alcool. Sunt total contraindicate mesele bogate imediat inainte sau imediat dupa post.

Alternative Daca esti foarte hotarata, poti posti in toate cele patru faze, adica patru zile pe luna. Rezultatele vor fi spectaculoase.

Daca optezi doar pentru o zi sau doua, alege zilele de Luna Noua si/sau Luna Plina. Daca iti este imposibil sa traiesti 24 de ore fara sa rontai ceva, poti manca fructe de sezon, dar nu uita sa bei cei trei-patru litri de lichide.

In ultimele doua cazuri, rezultatele vor fi bune, dar nu grozave, ca in primul caz.

Atentie Inainte sa incepi dieta Lunii, cere sfatul medicului tau.

In anumite cazuri, acest regim de slabire iti poate dauna (de exemplu, hipertensivii nu au voie sa consume prea multe lichide).