Cel mai LUXOS tren, Shiki-Shima, iti scoate din buzunar 5400 lire sterline. VEZI unde CIRCULA!

Shiki-Shima (Galerie FOTO) este considerat in acest moment cel mai luxos tren de calatori din lume. Numit Shiki-Shima, trenul de lux a fost prezentat zilele trecute in cadrul unei ceremonii desfasurata la Tokyo.

Shiki-Shima a fost proiectat de designerul Ken Kyoyuki Okuyama (care a lucrat si pentru General Motors si Porsche) in spiritul artei deco, acesta continand 10 vagoane cu 34 de locuri de dormit.

Pentru doua zile de calatorie cu acest tren exclusivist, o singura persoana trebuie sa plateasca pretul de 2,300 lire sterline, în timp ce pentru patru zile de calatorie pretul va fi de 5,400 lire sterline.

Clientii care vor petrece trei nopti în luxosul tren Shiki-Shima vor avea incluse în pret vizite la situl Naruko Hot Springs, templul Nikko Toshogu Shrine si castelul Hirosaki precum si excursii aditionale în care vor avea oportunitatea de a experimenta tehnici traditionale sau de a încerca mâncaruri specifice zonelor.

cel mai luxos tren din lume e japonez

În ceea ce privește cazarea, camerele trenului sunt elegante și inteligent proiectate: camerele twins au paturi retractabile, care pot fi transformate în scaune în timpul zilei, pentru a crea spațiu suplimentar.

Insa cireasa de pe tort o reprezinta faptul ca suitele dispun de un balcon privat, pat dublu și baie de sine statatoare tip roll-top cu dotari exclusiviste. 

poze baie de lux cel mai scump tren

Aceste camere de pe trenul Shiki-Shima, in mod clar unul dintre cele mai luxoase trenuri din lume, aceasta adaugă credibilitate afirmatiei ca acesta este asemănător cu „un hotel de lux pe sine."

Oaspetii vor putea admira peisajele prin care ii va purta extravaganta calatorie de pe cele doua platformele de vizionare în aer liber, plasate la fiecare capat al trenului.

poze dormitor trenul de lux shiki shima

In Romania... LUXUL cel mai mare legat de calatoria pe caile ferate ar fi ca macar acestea sa nu mai aiba intarzieri si ca trenurile sa aiba si ele o viteza decenta, pentru ca un drum Constanta - Arad te costa in acest moment o zi din viata. Si... parca nu merita!