Biografie IULIA ZGRIPCEA prezentatoarea METEO care este vulnerabila cand doarme putin.

Rasfoind biografia profesionala a Iuliei Zgripcea, aflam ca aceasta a fost "fata"responsabila cu stirile meteo la Antena 3 inca de la inaugurarea acestui post TV. Restructurata anul trecut, in august, de la postul de stiri al Intact, ea s-a alaturat cateva luni mai tarziu echipei TVR 2, unde prezinta o scurta emisiune tot de meteo.

Conform CV-ului Iulia Zgripcea a terminat Facultatea de Inginerie a Mediului insa putin stiu ca aceasta fata frumoasa a facut modeling de la 16 ani si ca apoi si-a inceput cariera in televiziune ca asistenta a lui Florin Calinescu la "Te uiti si castigi", avand ulterior o emisiune de design pe TVR 2.

Iulia a lipsit de pe sticla dupa ce a nascut. Iulia Zgripcea este mama a doi baieti frumosi care se numesc Dan si Andrei si sunt niste copii plini de viata, jucausi, gelosi, vorbareti si alintati.

Iata cum decurge o zi din viata de familie a Iuliei Zgripcea, dupa cum chiar ea a povestit intr-un interviu mai vechi.

Micul dejun il iau toti patru, dar cu meniu diferit. Ziua si-o petrec desigur la serviciu, iar seara, în general, acasa, uneori la diferite evenimente ori în oras, la masa, cu prietenii.
biografie iulia zgripcea wiki vedete tv

Prioritatile au devenit altele asa ca timpul petrecut în familie este inevitabil mai lung si mai valoros. Manichiura, cumparaturile, coaforul, cititul, mersul la teatru sau cinema se fac acum printre picaturi.

Viata este mai plina, trebuie sa fie mai organizati, alerga dintr-un loc în altul contra cronometru, face slalom printre «obstacole».

Consumul de energie este foarte mare, dar merita indiscutabil este absolut convinsa ca absolut orice femeie cu un job interesant si o familie cu copii mici întelege despre ceea ce vorbeste.

Iulia Zgripcea prefera coafurile lejere. Nu isi prinde parul daca trebuie sa mearga la nunti, botezuri sau alte petreceri. In timpul liber il tine prins in coada.

In viata privata, Iulia Zgripcea prefera hainele comode si cizmele fara toc, mai ales ca isi permite de la inaltimea celor 1,75 m.

Despre barbati si relatii Iulia spune ca ar fi vrut sa stie ca nu exista o jumatate, ca trebuie sa fii atenta la detalii si ca în cuplu sinceritatea trebuie sa fie bine dozata.

Iar sfatul pe care si l-ar da daca s-ar întoarce cu 10 ani în urma ar fi sa aiba mai multa încredere în sine pentru ca astfel v-a reusi!

UPDATE! Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu, parteneri de prezentare a emisiunii „E vremea ta”, de la TVR 2 s-au casatorit la inceput de 2018. Nunta a fost una discretă, alături de familie și de prieteni, iar proaspătul cuplu a și revenit la serviciu.
MAI POTI CITI