Biografia Anamaria Rosa Preda. Pasiunea pentru muzica populara mostenita de la tatal sau.

Fiica regretatului interpret de muzica populara Aurelian Preda, Anamaria Rosa, are 18 ani si îi calca pe urme tatalui ei. Si ea canta muzica populara.

Aurelian Preda a lasat in urma lui trei copii, Mario (19 ani), Anamaria Rosa (17 ani) si Rachele (15 ani), dar si pe sotia Mariela. Anamaria Rosa are 17 ani si cânta de câtiva ani alaturi de tatal ei.

Cu toate acestea, cu o zi inainte de a muri, Aurelian Preda a facut un ultim gest pentru fiica sa, Ana Maria!

In ciuda faptului ca era bolnav si nici nu se putea misca, barbatul a intocmit un testament prin care i-a lasat fetei intreaga sa avere.

De cand tatal ei începuse sa se apropie de Dumnezeu, Anamaria a inceput si ea sa interpreteze melodii cu tenta religioasa.

Regretatul Aurelian Preda a crezut întotdeauna în talentul pe care îl are fiica lui si a sustinut-o si incurajat-o la fiecare pas.

Biografie Anamaria Rosa Preda Blog Vedete


Ramasa sfara tata, adolescenta în varsta de 18 ani (neimpliniti la data scrierii articolului) va continua sa-i urmeze steaua parintelui, cel care a fost înmormântat la Mânastirea Dervent.

Anamaria Rosa Preda nu si-a pierdut doar tatal ci si cel mai bun prieten. "În fata lui tati m-am descarcat. El a fost mereu langa mine. A fost si prieten si profesor si tot ce doriti. Poate mi-as fi dorit sa il mai mult timp langa mine, insa nu a fost sa fie"

Anamaria Rosa Preda, indragostita pana peste cap! Fiica regretatului Aurelian Preda si-a gasit sufletul pereche.

Wiki Anamaria Rosa Preda si Iubitul

Pe pagina sa de pe un site de socializare, fiica regretatului interpret de muzica populara Aurelian Preda a postat mai multe imagini în care apare în bretele unui tânar.

Cei doi formeaza un cuplu foarte frumos, iar Anamaria Rosa pare mai fericita ca niciodata alaturi de Dan Gabriel.