WINTER AIR SPORTS la COTA 2000 la SINAIA festival. concursuri 22-26 februarie 2017 snowkite, speedfly si salturi din elicopter

Se anunta temperaturi de pana la 17 grade CELSIUS. Iese lumea prin parcuri, cafenelele vor fi pline de tineri dornici sa isi soarba cafeaua cu gandul la veselie si bucurii. Si mai este si sarbatoarea romaneasca a DRAGOSTEI exprimata in cel mai pur stil romanesc.

24 februarie 2017 e DRAGOBETELE. E musai sa ne dam intalnire cu DRAGOBETELE" care trebuie sa sarute fetele."

Cei mai norocosi isi vor duce iubitele la munte. Si cand spui munte unde iti zboara gandul? EVIDENT la SINAIA mereu cea mai buna alegere.

Aveti motive sa mergeti in acest weekend la SINAIA. Din 22 februarie si pana duminica 26 februarie 2017 se desfasoara cea de-a zecea editie a WINTER AIR SPORTS 2017.

WINTER AIR SPORTS a devenit o TRADITIE. Unde se desfasoara WINTER AIR SPORTS 2017?

La SINAIA la COTA 2000 la VALEA SOARELUI unde toti iubitorii muntelui si a sporturilor de iarna sunt asteptati cu mare drag de organizatori.
concerte winter air sport sinaia cota 2000

LA WINTER AIR SPORTS vor fi concursuri si demonstratii de SNOWKITE, SPEEDFLY si chiar SALTURI din ELICOPTER.

BONUS pentru toata lumea o super petrecere la COTA 2000 cu muzica buna.

Cine se va ocupa de buna dispozitie a sportivilor? Si a celorlalti veniti doar pentru petrecere. Cei mai buni DJ sunt deja la SINAIA.

Ei sunt : DJ PAGAL poate vreti sa stiti cum arata fostul iubit al COSMINEI PASARIN fata de la VARA ISPITELOR iubita inainte de vreme a lui GEORGE VINTILA de la PRO FM.

Alti DJ prezenti in VALEA SOARELUI : DJ CORBU cine a auzit de el.  DRU KLEIN si FUNKY BIRDS.

Accesul GRATUIT desigur! E forfota mare la SINAIA in acest sfarsit de saptamana. Sunt veniti sportivi impatimiti  ai sporturilor extreme din strainatate.

Plus al nostru mare CAMPION TOMI COCONEA. Veniti si voi cu gasca e distractie mare.

Partenerii WINTER AIR SPORTS sunt AUDI si GO PRO plus organizatorul KITEMANIA. De zece ani de zile, organizatorii si partenerii organizatori se straduiesc sa transforme WINTER AIR SPORTS intr-o frumoasa traditie.

Si traditia  e din ce in ce mai traditie. SINAIA si COTA 2000 sunt pe agenda oricarui sportiv, a oricarui iubitor de munte, a oricarui indragostit ,a oricarui bunic cu nepotei.

SINIAIA prin echipa de la PRIMARIA SINAIA si ceilalti parteneri organizatori au reusit sa aduca orasul REGAL in inima oamenilor mai ales a celor care stiu de acum ca SINAIA a devenit cea mai importanta destinatie pentru munte si sport din EUROPA.

Cine sunt castigatorii? EVERYBODY. Pentru ca oamenii iubesc natura iar sportivii doresc sa ajunga in statiuni care sa le ofere  conditii ideale de paracticare a sporturilor de iarna.

In ultimii ani am invatat si noi romanii cu" ce se mananca"  sporturile extreme de iarna. Adica SNOWKITE, SPEEDFLY si SARIRURI din  elicopter. WOW!

SNOWKITING-ul este o disciplina a sporturilor extreme de iarna pe placul celor care iubesc zapada si adrenalina.

Si ce sa vezi este un sport extrem de accesibil pentru toate categoriile de varsta de la cel mai mic pana la cel mai in varsta. Se paote invata la orice varsta.

Dar de proba de SLALOMKITE ati auzit? Anul asta la SINAIA va fi o cursa ce se anunta plina de surprize.

Pe traseul VANTURIS-FURNICA-HOTEL PIATRA ARSA-BABELE si retur pe partea vestica se desfasoara intrecerea de slalomkite.

Va fi o proba  de KITE BIG AIR ce se va desfasura in doua manse. In prima mansa se aleg deja concurentii si startul finalistilor.
winter air sport sinaia 2017 cine participa

Surpriza este ca finalistii vor evolua ULTIMII si asa se creeaza suspansul. Vor intra  primii ultimii clasati iar finalistii vor evolua ultimii.

SNOWKITINGUL foloseste forta de tractiune dezvoltat de un ZMEU pentru deplasarea pe zapada. Vom folosi schiurile si snowboard-ul dupa  propriul gust si placere.

In ultimii ani snowkiting-ul a evoluat si s-au dezvoltat mai multe stiluri. Dintre acestea amintim : WAKE STYLE, WAVE STYLE RIDING, JUMPING STYLE si CRUISING STYLE. Nu putea lipsi si FREE STYLE.

Avem de toate pentru toti la SINAIA. Intreceri sportive cu traditie, cazare si servicii excelente. Si o atmosfera MINUNATA. Nu uitati de plimbarile prin PARCUL GHICA.

De cea mai buna PIZZA cea de la RESTAURANTUL CARPATI. CAFEAUA este EXCELENTA oriunde ajungi.

Haideti la SINAIA!. HAIDETI la cea de-a 10-a editie a WINTER AIR SPOPTRS!

ADRENALINA, ZAPADA, ATMOSFERA si MUZICA BUNA. Ce altceva iti mai poti dori?

Ca weekendurile sa fie duble ! LA SINAIA.

IMBARCAREA! SINAIA neastepta! Nu uitati doar SINAIA este ORASUL in care ai ce face 366 de zile pe an. Indiferent de anotimp SINAIA ramane ORASUL REGAL!

In acest sfarsit de saptamana E MUST HAVE sa fii la WINTER AIR SPORTS la  SINAIA.

Cati dintre voi SPUN? SINAIA, MON AMOUR!