Pareri Regim Slabire rapida in 7 zile cu POMELO si paine integrala.

Aceasta dieta de slabire promite o slabire rapida si sanatoasa in 7 zile. Mai mult decat atat, creatorii sai spun ca puteti slabi cu usurinta 1 kg pe zi cu aceasta dieta de slabire cu pomelo, ceai si paine integrala.

Micul dejun este acelasi in fiecare dintre cele sapte zile de regim de slabire cu pomelo. Micul dejun este format din: jumătate de pomelo, o felie de pâine integrală şi o ceaşcă de ceai.

Meniu Ziua 1: LEGUME Mănanci numai legume crude, sub formă de salate. Este indicat să consumi si legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de grădină sau măcrişul - toate aceste plante au un conţinutul bogat în magneziu, vitamina C şi betacaroten, care asigură bronzul superb pe care ţi-l doreşti în fiecare vară.

Meniu Ziua 2: FRUCTE Consumă numai fructe, cu excepţia bananelor şi a strugurilor - fructe prea bogate în calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g).

Cele mai indicate sunt curmalele şi portocalele. Curmalele au doar 30 kcal/100 g, previn îmbătrânirea şi ajută organismul să se păzească de afecţiunile canceroase. Iar portocalele sunt indicate pentru efectul lor digestiv, diuretic şi laxativ.
dieta de slabire rapida cu pomeolo si paine integrala

Meniu Ziua 3: LACTATE La mijlocul săptămânii poţi “da iama” în lactate. De orice fel, doar cu o condiţie: să fie degresate. Uită, însă, de frişcă si cafe frappe!

Meniu Ziua 4: FRUCTE ŞI LEGUME De data aceasta, însă, le poţi asocia. Nu uita că legumele trebuie să fie crude, iar bananele şi strugurii sunt de evitat.

Meniu Ziua 5: CARNE ROŞIE În sfârşit, ai voie să mănânci carne! Mai exact, carne roşie. Pe săturate. Doar să nu depăşeşti 600 g pe zi (ceea ce, oricum, ar fi cam greu, nu crezi?). Carnea de vită, de porc sau de miel îţi va furniza cantitatea de fier necesară pentru buna funcţionare a organismului.

Meniu Ziua 6: CARNE ALBĂ Tot carne. Dar de pui ori curcan. Sau peşte. Musai preparate la cuptor sau fierte. Nimic prăjit!

Carnea albă este bogată în vitamina B2 şi B12, fier, magneziu, proteine şi zinc. “Raţia” este, şi de această dată, foarte generoasă: 700 g/zi. Încearcă să eviţi conservele de ton sau hering în ulei. Te poţi delecta, de asemenea, cu fructe de mare sau icre.

Meniu Ziua 7: DE TOATE Acum conform acestei diete poţi mânca tot ce pofteşti, însă cuvântul de bază este disciplina. Fereşte-te de orice exces - mănâncă puţin si des, fara să sari peste mesele principale.

Pomelo are urmatoarele beneficii asupra organismului uman:
- pomelo iti stimuleaza sistemul imunitar
- are efect antioxidant si elimina radicalii liberi
- stimuleaza secretiile digestive
- ajuta la eliminarea toxinelor din organism
- contribuie la reducerea colesterolului
- favorizeaza absorbtia fierului în intestin
- activeaza acidul folic
- are un rol important în producerea hormonilor de catre glandele suprarenale
- curata ficatul - tonifica vasele capilare
- determina încetinirea arterosclerozei
- poate fi un remediu în cazul infectiilor virale si bacteriene
- însoteste cu succes tratamentul pentru glaucom, diabet, etc
- frâneaza procesul de îmbatrânire
- întareste oasele, creste rezistenta organismului -
- reduce stresul si oboseala
- scade riscul aparitiei cariilor

Pomelo este un fruct exotic, plin de calităţi: stimulează digestia, este bogat în fier, magneziu şi calciu. Şi are doar 42 de calorii/100 g.