Pareri Maria Lagrend Crema de fata Antirid cu Acid hialuronic.

Sa ne facem o parere despre Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day cu microparticule, o crema cosmetica careia i se face foarte multa reclama in ultimul timp.

Lagrend Hyaluron este prezentata ca o alternativa la Botox, ca o crema cosmetica care reduce aparitia ridurilor si elimina umflarea fetei.

Formula de 4 saptamani cu microparticule Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day se absoarbe mai profund si stimuleaza organismul de a produce propriul colagen.

Aceata crema poarta numele unei vedete celebre, Maria Lagrend,  in varsta de 72 de ani, care inca mai arata ca inainte de varsta 40 de ani.

Care ar fi insa atuul cremei Lagrend? Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day formula de 4 saptamâni a Mariei Lagrend este laudat ca fiind singurul tratament cu microparticule care se aplica pe piele. Cremele traditionale nu patrund în piele.
Pareri Maria Lagrend Crema de fata Antirid forum cosmetice

Moleculele acestora sunt prea mari pentru a penetra porii pielii. Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day are microparticule mai mici de 200 de ori decât porii pielii, datorita careia acestea patrund profund în straturile ei.

 Acest lucru permite pielii în mod corespunzator sa fie flexibila si sa netezeasca ridurile.

Asadar tot secretul ar consta in tehnologia microparticulelor cu acid hyaluronic. Microparticole proiectate a asigura eficienta maxima tratamentului cosmetic cu aceasta crema de fata.

Unul dintre ingredientele cremei Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day  este acidul hialuronic.

Acidul hialuronic este o substantaa complet naturala utilizata de dermatologi în netezirea ridurile. Netezeste intens pielea, oferindu-i finete si catifelare si, totodata, ajutand-o la mentinerea unei hidratari adecvate.

Compozitie crema antirid Maria Lagrend 
  1. Ulei de avocado
  2. D-pantenol
  3. Acid hialuronic
  4. Colagen
  5. Ulei de borago
Tramamentul cu crema de fata Lagrend Hyaluron se intinde pe 4 sau 8 saptamani. 

In functie de durata, pretul cremei Maria Lagrend difera. Astfel pentru tratamentul de 4 saptamani pretul cremei Maria Lagrend este de 337 lei.

Crema Maria Lagrend este o crema scumpa. O crema antirid laudata si criticata pe diverse forumuri, unde se scrie ca exista creme de fata antirind mult mai eficiente si care au pretul la jumatate!

Care este parerea voastra despre crema de fata Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day?
MAI POTI CITI