Pareri Garnier Ultra Doux masca cu miere pentru par fragil si fara vlaga.

Pareri produse cosmetice. Masca Ultra Doux Honey Treasures reprezinta remediul reconstructiv bazat pe 3 comori ale stupului. Honey Treasures este masca reconstructiva indicata pentru ingrijirea parului fragil si degradat.

Gama de produse Honey Treasures va descurca si va hraneste parul, fara a-l ingreuna.

Daca aveti un par casant, fragil, afectat vizibil de razele soarelui atunci trebuie sa incercati aceasta masca de par cu miere hranitoare, propolis protector si laptisor de matca hranitor.

Masca Ultra Doux Honey Treasures  consolideaza si revitalizeaza parul de la radacina pana la varf si il hraneste, lasandu-l moale si suplu.

Honey Treasures este un remediu reconstructiv, care se bazeaza pe cele trei comori produse de albine:
  • laptisorul de matca – elixir bogat in glucide, lipide, proteine, vitamina B5. Laptisorul de matca consolideaza si revitalizeaza parul de la radacina pana la varfuri;
    Pareri Garnier Ultra Doux masca cu miere pentru par fragil
  • mierea hranitoare – ingredient care contine vitamine si substante nutritive;
  • propolisul protector – scut protector natural
Laptisorul de matca reprezinta o adevarata comoara, fiind un elixir bogat în glucide, lipide, proteine si vitamina B5. Nu de putine ori regasim laptisorul de matca folosit si în masti de fata, dar acum este o componenta de baza a gamei Garnier Ultra Doux Honey Treasures, misiunea sa fiind aceea de a consolida si de a revitaliza parul de la radacina.

Mierea de albine reprezinta un ingredient plin de vitamine si substante nutritive, care are un rol hranitor pentru parul nostru. 

Efectul protector al propolisului – o alta binefacere naturala pentru care trebuie sa multumim albinelor – este utilizat atât în industria farmaceutica, dar si în cea a cosmeticelor. Dupa realizarea operatiunilor de reparare a parului, scutul natural oferit de propolis intra în actiune si protejeaza parul de la radacina pâna la vârfuri.

Parerea noastra este ca masca pentru reconstructie Ultra Doux Honey Treasures va repara eficient parul pana la varfuri,

Garnier Ultra Doux masca regeneratoare petru par fragil si fara vlaga pret aproximativ 15 lei.