MESAJE FLORII - URARI FLORII CU FLORI - FELICITARI CU OCAZIA FLORIILOR.

De Florii este aniversarea tuturor celor cu nume derivate din flori: Violeta, Florin, Viorica, Camelia, Dalia, Margareta, Narcisa, Brandusa, Crina, Lacramioara, Viorel, Sanzaiana, Anemona, Rosalia, Floarea, Mugurel si a altora. 

Cel mai des întâlnit nume de floare intalnit in România este Viorica, pe care-l au 145.020 de femei. Urmeaza Florentina, nume pe care-l poarta 129.947 de femei si Florica, 91.751. Alte 73.637 de românce au numele Camelia.

La Multi Ani tuturor celor care-si sarbatoresc in Duminca Floriilor ziua numelui !

Cele mai frumoase exemple de mesaje de Florii, urari si felicitari onomastice cu ocazia Floriilor, pentru cei si cele cu numele de flori.

1. Existã flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea. La multi ani.
MESAJE FLORII URARI FLORII CU FLORI  FELICITARI CU OCAZIA FLORIILOR

2. Cineva spunea ca frumusetea trebuie sa moara, iar florile platesc cu frumusetea lor fiecare secunda. Sunt atat de frumoase cand cresc, dar si foarte triste cand sunt rupte si mai traiesc doar cateva clipe. Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie.

3. Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decit sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar aflasi sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Florile sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate.

4. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!

5. Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume, unei flori. La multi ani!

6. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

7. Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!

8. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se împleteasca într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti împodobeasca viata si sa-ti vezi împlinite toate dorintele.

9. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamâna de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

10. Daca toata lumea îti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, sa-ti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
MAI POTI CITI