Maimuta Horoscop chinezesc 2017 - 2018. Predictii astrologice asiatice.

Maimuta de apa Horoscop chinezesc 2017 - 2018 Multi oameni cred ca, daca anul e acelasi cu semnul tau zodiacal chinezesc, nu prea ai noroc. Nu e cazul tau anul acesta. Va fi plin cu vesti bune si oportunitati.

E un moment minunat pentru a-ti transforma visele in realitate - sa obtii serviciul la care visai, pozitia, salariul, afacerea dorita etc.

Nu trebuie sa simti ca visele tale nu se pot indeplini; vei primi sprijinul necesar, vei intalni oamenii care trebuie si vei gasi resursele care te pot ajuta sa iti atingi telurile.

Maimuta este renumita pentru poznele si actiunile sale imprevizibile. Prin urmare, anul 2018 va aduce acestui semn zodiacal o multime de schimbari radicale si evenimente neasteptate atat in viata sociala, cat si in viata personala.

Maimuta de foc Horoscop chinezesc 2017 - 2018  Mentine-ti mintea si inima deschise. Aminteste-ti ca, oricat de bine s-ar alinia astrele pentru tine, trebuie sa-ti joci si tu rolul pentru a putea profita de asta.
Maimuta Horoscop chinezesc 2017 - 2018 bani dragoste si sanatate

Pe de alta parte, ai parte de mai multe certuri, dispute, tradari si lucruri gresit intelese anul acesta decat de obicei.

Incearca sa fii modest(a), calm(a) si obiectiv(a) mereu. Lucrurile vor iesi bine pana la urma. Evita sa te stresezi prea mult, ca sa nu sfarsesti in spital sau sa ai parte de accidente.

Maimuta de pamant Horoscop chinezesc 2017 - 2018  Promovari, cresteri de salariu, mai multa putere... Daca ai planuri pe care ai vrea sa le implementezi, fa-o. Vei primi sprijinul celor cu autoritate si a oamenilor care conteaza.

Ai parte de ceva mai multe dispute si multi nu iti inteleg modul de a gestiona situatiile. Aminteste-ti sa ai rabdare cu ceilalti. Explica-le si incearca sa-i convingi - chiar daca dureaza mai mult timp - mai degraba decat sa-i fortezi sa faca ce vrei tu.

Stai bine in plan financiar; ai mai multe surse si resurse in acest sens. Nu te lasa pierdut intr-o “padure” vasta, un copac anonim intre altii la fel. Fii diferit prin ceva!

Maimuta de lemn Horoscop chinezesc 2017 - 2018 Mai multe tensiuni in relatiile stabile. Frecventa disputelor si a neintelegerilor e mai mare ca de obicei.

Mentine canalele de comunicare deschise si aveti mai multa rabdare unul cu celalalt in ciuda nivelului ridicat de stres.

Sansele ca cei singuri sa intalneasca persoana visurilor lor sunt destul de reduse. Comportamentul sau temperamentul ceva mai putin tinute in frau iti vor indeparta admiratorii. Incearca sa te temperezi si sa te observi prin ochii unei a treia persoane.

Maimuta de metal Horoscop chinezesc 2017 - 2018  In timp ce te straduiesti sa scoti ce e mai bun in anul acesta, nu uita si de odihna aferenta.

Ai tendinta de a te imbolnavi de gripa si de altele, provocate de anxietate, precum dureri de cap sau afectiuni gastrice. Atentie la accidente si la alte probleme care te-ar putea interna in spital.

Multe certuri in relatiile cu ceilalti, tradari si neintelegeri. Evita sa te implici in certuri directe si agresive.

Daca ai impresia ca cineva iti pune rabdarea la incercare, arata-i cat de diplomat(a) stii sa fii, zambind si avand rabdare.
MAI POTI CITI