Treceți la conținutul principal

Femeia perfecta pentru barbatul LEU - femeia perfecta in viziunea Horoscopului Dragostei.

Barbatii cauta si vor cauta mereu femeia perfecta, femeia ideala. Multe femei considera ca barbatii isi doresc o “papusa” care sa ii faca sa se simta puternici si destepti.

Insa domnii vor femei care sa ii inspire, care sa aiba propriul scop in viata, nu doar acela de a fi intr-o relatie.

Barbatul LEU  este foarte sigur pe el si pe alegerile pe care le face. De aceea, daca se implica intr-o relatie alaturi de tine, fii sigura ca o face cu toata convingerea.

Dar ca sa-l faci sa te vrea, ai de urmat cativa pasi. O tinuta feminina, gesturi fine si gusturi rafinate sunt primele lucruri pe care le cauta un Leu la prima intalnire.

O piele fina, suava si un parfum placut care sa-i aminteasca de tine sunt atuurile tale de femeie cu care poti subjuga un LEU.

Barbatul LEU pune accentul pe latura tactila, ii place sa simta, sa atinga, de aceea asigura-te ca ii va placea ceea ce va descoperi.

Horoscop Dragoste Femeia perfecta pentru barbatul LEU

Nu cauta perfectiunea, dar cauta acel ceva care sa-i starneasca pasiunea si curiozitatea. Va sti de la prima intalnire daca iese ceva sau nu, in functie de discutie.

Nativului din zodia LEU nu-i ajunge o femeie frumoasa, pentru el comunicarea este vitala!

Daca poti sa-i oferi un camin linistit, fara scene si discutii inutile, cu mese imbelsugate si copii bine educati, atunci barbatul Leu te va trata ca pe cel mai de pret bun al lui si vei avea parte de afectiune, confort si fidelitate pentru totdeauna. 

Si asta este parca tot ceea ce conteaza.