DJ Snatt a MURIT. Biografia unui talentat DJ se sfarseste TRAGIC la varsta de 36 de ani.

SOC in lumea muzicala din Romania. DJ Snatt, un recunoscut DJ de muzica trance, a murit joi 23 februarie 2017, dimineata.

Artistul a încetat din viata în aceasta dimineata, în urma unui infarct, dupa cum a anuntat colegul sau de trupa, pe pagina sa Facebook.

DJ Snatt a fost cel care a facut cunoscuta muzica trance în Romania, fiind foarte apreciat în acest domeniu muzical.

Conform biografiei oficiale DJ Snatt, a fost un recunoscut DJ de muzica trance, este cunoscut pentru mixul de muzica electronica pe care l-a realizat alaturi de prietenul lui, Bogdan Vix.

Pentru fanii care vor sa ii aduca un ultim omagiu, o puteti face azi si maine, la orice ora din zi si din noapte, la Capela Mare din incinta cimitirului Bellu Ortodox (intrarea dinspre Eroii Revolutiei). Tot acolo va avea avea loc sambata 25 februarie, inmormantarea, de la ora 13:00.

Wiki DJ Snatt artistul a murit la varsta de 36 de ani

Ultimele creatii muzicale semnate Snatt & Vix au avut un adevarat succes pe piata muzicala, munca lor fiind apreciata la nivel inalt de artisti importanti precum: Armin van Buuren, Markus Schulz, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Leon Bolier, Sander van Doorn sau Dash Berlin, dar si case de discuri renumite in intreaga lume, colaborand cu brand-uri ca Armada, Coldharbour si High Contrast.


Oh, ce zi teribila. Cu inima grea si în stare de soc trebuie sa va anunt tragica veste pe care am primit-o de la fratele lui, când m-am trezit si am vazut ca aveam mai multe apeluri ratete si mesaje pe telefon. Snatt Dragos a murit (cel mai probabil din cauza unui atac de cord… dar trebuie confirmat) în aceasta dimineata, acasa,în camera lui… Nimeni nu se astepta la aceasta tragedie si nimic nu anunta ca avea sa se întâmple asa ceva… Odihneste-te în pace, Drago?! Subsemnatul, Bogdan vix. PS: da, este adevarat”, a scris colegul sau pe pagina de Facebook.
MAI POTI CITI