Conspiratii si enigme: Guvernul mondial si fabianistii. Dex ezoteric.

SOCIETATEA FABIANA CONSIPRATII SI MISTERE MONDIALE. SIMBOLURI OCULTE SI GLOBALIZAREA MONDIALA

Cativa dintre cei mai eruditi membri ai claselor bogate si intelectuale ale Angliei au format o organizatie pentru perpetuarea conceptului colectivist, dar nu dupa litera lui Marx.

S-a numit Societatea Fabiana. Numele este semnificativ, pentru ca a fost ales in onoarea lui Quintus Fabius Maximus Verrucosus, general Roman care, in secolul II B.C., l-a tinut pe Hannibal in sah, epuizandu-i armata prin diverse tactici militare de intarziere, manevre fara sfarsit, si evitand confruntarea pe cat posibil.

Spre deosebire de militantii marxisti care se grabeau sa ajunga la putere prin conflict direct cu guvernele existente, fabianistii erau dispusi sa astepte, sa ocoleasca lupta, lucrand linistit si cu rabdare din interiorul guvernelor pe care le tintisera.

revista economist magazine plina de simboluri fabianiste
Pentru a sublinia aceasta strategie perversa si pentru a se separa de marxisti, au adoptat o broasca testoasa ca simbol. Scutul lor oficial portretizeaza imaginea unui lup in blana de oaie. Cele doua reprezentari insumeaza perfect strategia lor.

Este acum anul 1884, si ne gasim in Surrey, Anglia observand un mic grup de fabianisti, stand in jurul unei mese, in eleganta casa a lui Sydney si Beatrice Webb, doi dintre membrii lor de frunte. Acestia vor deveni cunoscuti mai tarziu in lumea intreaga drept fondatorii Scolii Engleze de Economie.

Casa lor a fost donata Societatii Fabiane si a devenit cartierul general al organizatiei. In jurul mesei se afla figuri cunoscute, cum ar fi George Bernard Shaw, Arnold Toynbee, H.G. Wells, si multi altii de acelasi calibru.

Societatea Fabiana inca exista si multi oameni de la varf ii sunt membri, printre acestia aflandu-se si prim ministrul Angliei, Tony Blair.

H.G. Wells a scris o carte menita sa serveasca drept ghid, aratand cum poate fi implementat colectivismul in societate fara a atrage atentia sau isca vreo opozitie. S-a numit Conspiratia pe fata (The Open Conspiracy), iar planul a fost detaliat in amanunt.

Fervoarea lui a fost intensa. A spus ca religiile vechi vor trebui sa faca loc noii religii a colectivismului. Noua religie ar trebui sa fie statul, a spus el, iar statul va trebui sa comande intreaga activitate umana, avand elitisti precum el in functiile de conducere.

Pe una din primele pagini sta scris: “Aceasta carte arata direct si pe cat posibil de clar ideile esentiale ale vietii mele, perspectiva lumii mele… Aceasta este religia mea. Acestea sunt obiectivele mele directe si criteriul a tot ceea ce fac.”H.G. Wells, The Open Conspiracy (New York: Doubleday, Doran and Co., 1928), p. vii.] Cand a declarat colectivismul ca fiind religia sa, era serios.

Wells a spus ca noul opium ar trebui sa devina colectivismul (globalizarea), o viziune a unor lucruri mult mai bune in lumea de maine. Noua ordine trebuieste construita pe conceptul ca indivizii nu reprezinta nimic in comparatie cu lungul continuu al societatii, si ca numai servind societatea reusim sa ne conectam la eternitate.

Era foarte serios. Planul din Conspiratia pe fata a fost urmat in toate dependentele britanice si in Statele Unite. Drept rezultat, lumea de astazi este foarte aproape de viziunea lui H.G. Wells. Inchinarea in fata zeului numit societate a devenit noua religie.

Nu conteaza in ce fel ne este insultata demnitatea sau libertatea, ni se spune ca este necesar pentru propasirea societatii, si aceasta este piatra de temelia a incatusarii sub lanturile colectivismului (globalizarii).

Margaret Cole a fost Conducatoarea Societatii Fabiane in 1955 si 1956. Tatal ei G.D.H. Cole, a fost unul dintre liderii timpurii ai organizatiei inca de prin 1937. In cartea sa, Povestea socialismului fabianist (The Story of Fabian Socialism), descrie legatura comuna ce ii tine pe colectivisti impreuna.

Margaret Cole spune ca Fabianistii sunt, in acord cu propriul lor simbolism, lupi in blanuri de oaie, si aceasta explica de ce stilul lor este mult mai eficient in tari unde traditiile parlamentare sunt bine stabilite si unde oamenii se asteapta sa aiba o voce in propriul lor destin politic.

Leninistii, pe de alta parte, au tendinta de a fi lupi in blanuri de lupi, si stilul lor este mult mai efectiv in tari in care traditiile parlamentare sunt slabe si unde oamenii sunt obisnuiti oricum cu dictaturile. Pot fi in dezacord asupra stilului; pot fi in concurenta pentru rolul dominant in Noua Ordine Mondiala ce va sa vina, pentru cine va detine cele mai inalte pozitii in piramida puterii; pot chiar trimite armate opuse sa lupte pentru a stabili intaietatea teritoriala asupra unor portiuni ale globului, dar niciodata nu se cearta in privinta telurilor.
simbol esoteric broasca testoasa conspiratia fabiana

Pe tot parcursul acestui drum, sunt frati de sange pe sub piele si intotdeauna se vor uni impotriva dusmanului comun, si anume impotriva oricarei opozitii la adresa colectivismului. De aceea este imposibil sa intelegem ce se intampla in Razboiul impotriva Terorismului astazi, fara a fi constienti de aceasta realitate.

Simbolurile fabianiste ale broastei testoase si lupului in blana de oaie sunt reprezentate pe ferestra de sticla colorata ce se afla odata la cartierului general fabianist.

Fereastra a fost mutata, spre pastrare ni se spune, dar exista multe fotografii ce detaliaza simbolurile. Partea cea mai importanta apare la varf. Este acea strofa faimoasa din Omar Khayyam: "Dear love, couldst thou and I with fate conspire to grasp this sorry scheme of things entire, would we not shatter it to bits and then remould it nearer to the hearts desire?"

In traducere aproximativa: Dragul meu, putem noi oare cu destinul conspira "/ Sa insfacam cu totul trista tesatura a lucrurilor / Nu am sfarama-o in bucati / Si apoi remodela-o dupa dorinta inimii?"

S-ar putea ca aici sa gasim adevarata cheie a istoriei moderne, care descuie usa ce ascunde secretele razboiului impotriva terorismulu

In alta parte in acea fereastra sunt reprezentati Sydney Webb si George Bernard Shaw, lovind globul pamantesc cu ciocanele. Pamantul se afla pe o nicovala iar ei il lovesc – pentru a-l sfarama in bucati! La asta se refereau la Fondul Carnegie.

Acelasi lucru sustineau cu tarie si la Fundatia Ford. “Razboiul este cea mai buna metoda de a remodela societatea. Razboi! Va sfarama societatea in bucati, o va diviza. Apoi o putem remodela dupa dorinta inimi.” Si care ar fi aceasta dorinta? Doamnelor si domnilor, este globalizarea!
MAI POTI CITI