ANDREI LEONTE a facut-o pe LAURA COSOI sa planga cu PARTEA REA. Ultima melodie a artistului moment duios pentru domnite.

Trece vremea parca mai ieri era 2012, iar ANDREI LEONTE fusese declarat PRIMUL CASTIGATOR de X FACTOR.

Odata cu premiul in valoare de 200.000 de euro ANDREI a intrat timid dar hotarat in showbiz. Din pacate si-a cheltuit repede banii luat de valul succesului.

Domnitele roiau in jurul lui. S-a indragostit ANDREI si in final cam anul trecut prin primavara s-a si despartit de domnisoara care i-a stat alaturi patru ani.

ANDREI a facut declaratii in presa si a trecut mai departe. Umbla vorba ca delicatei XONIA i-ar fi placut de ANDREI LEONTE iar lui cum sa ii displaca?

Se pare ca cei doi sunt prieteni. Baiatul ori e norocos ori nefericit. melodiile sale sunt despre IUBIRE despre DESPARTIRE ce-o avea dragul de el?

In 2012 ANDREI LEONTE spunea"TE IUBESC CAT 2" apoi in 2013 s-a mai necajit si i-a spus EI "TE SUN EU".
wiki muzical andrei leonte blog vedete

Si de atunci ANDREI s-a pus cu burta pe munca. A intrat in studioul de inregistrari si  a lucrat la urmatoarele melodii.

Si uite-l pe ANDREI LEONTE ca revine in 2017 cu o continuare la melodia de anul trecut . O continaure la "O NEFERICITA SI UN NEBUN".

E o moda acum venita de la RIHANNA sa facem melodii pe care le combinam in videoclip cu un scurt metraj.

Ce a iesit? Ultima melodie a lui ANDREI LEONTE numita "PARTEA REA". Videoclipul a fost regizat de ANTHONY IGUACU  si si-au adus contributia si baietii de la DEEPSIDE DEEJAYS.

LAURA COSOI  este minunata in videoclipul lui LEONTE. O interpreteaza pe iubita lui LEONTE in povestea in care LEONTE este indecis. Nu stie daca sa ramana cu ex iubita ANDREEA sau cu LAURA blonda.

DRAGOSTEA nu e matematica. Nu se rezolva ecuatia si gata. Oamenii gresesc dar cauta o solutie impreuna. Asa spunea LEONTE in alt videoclip.

Si uite ca blonda aka LAURA in videoclip se supara si pleaca il paraseste pe nehotaritul ANDREI.

O melodie frumoasa de inceput de primavara. O poveste care poate fi a oricarei fete.  Melodiile lui ANDREI LEONTE sunt  ca o terapie pentru domnitele care  au puterea de a merge mai departe .

Dupa o dezamagire in dragoste. FEMEILE sunt puternice  sia tunci cand dau de un barbat ca RANDI sa  zicem care spune in versuri si muzica CALC PE SUFLETE.

Si cine iese invingator? Tot domnita dupa care RANDI plange si  ne spune "OCHII AIA VERZI".

ANDREI LEONTE ne-a vorbit de "PARTEA REA". Ultima lui melodie. Si stati dragelor va urma o alta continuare a povestii inceputa cu"O NEFERICITA SI UN NEBUN."


Asculta versuri Partea rea - Andrei Leonte

Poate ANDREI LEONTE ne va spune si ca fata s-a razgandit si i-a mai dat o sansa. Ce ziceti?

Si cine va fi domnita care va aparea in cea de-a treia melodie  continuare povestii pe care ne-o spune ANDREI LEONTE.

ANDREI LEONTE si-a diversificat calificarea profesionala. Este cantaret dar si textier compozitor si videoblogger.

Este unul din tinerii nascuti la REVOLUTIE. ANDREI LEONTE vine din VASLUI si s-a nascut la 25 martie 1989.

"Un berbec " rebel, indraznet si decis sa cucereasca lumea muzicii. SUCCES , ANDREI LEONTE!
MAI POTI CITI