Pareri Cardul de credit CEC Bank. Card de cumparaturi in 6, 9 sau 12 rate fixe fara dobanda.

Era si timpul ca CEC Bank sa se alinieze tendintelor vremurilor moderne si sa lanseze un instrument de plata foarte cautat de clientii bancilor, si anume Cardul de Credit cu pana la 12 rate fara dobanda.

Utilizatorii cardului de credit in lei MasterCard de la CEC Bank pot beneficia de acum de 3, 6, 9 sau 12 rate fixe lunare fara dobanda, ceea ce nu poate sa ne faca o parere buna despre o banca considerata a nu fi "la moda".

Optiunea de plata in rate cu cadrul MasterCard de la CEC Bank este valabila pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia.

Asadar daca vreti sa cumparati in rate, produse de 99 lei nu veti putea. Si este logic sa fie asa. Banca se protejeaza astfel impotriva unor "mici abuzuri" care pot apare pe viitor... si pana la urma 6 rate pentru un mic "shoping" de nouazeci de lei???
pareri carduri de cumparaturi in 12 rate cec bank

Serviciul de plata in rate CEC Bank poate fi activat simplu, printr-o solicitare scrisa depusa la banca sau prin intermediul Centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului. Activarea serviciului de plata in rate cu cardul se efectueaza fara costuri.

"Prin lansarea serviciului de plata in rate, ne dorim sa oferim clientilor nostri o solutie moderna si simpla de a putea achizitiona bunuri si servicii cu costuri minime", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Utilizand cardul de credit MasterCard de la CEC Bank, clientii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 59 zile si de o dobanda introductiva pentru o perioada de 6 luni de la data activarii, in prezent de numai 1,50% (ROBOR 3M + 0 p.p.).

Dupa primele 6 luni, dobanda va fi 12,92% (ROBOR 3M + 11,42%), una dintre cele mai reduse de pe piata, dar nu cea mai mica (n.r.).

Cardul de credit CEC Bank ofera clientilor posibilitatea sa efectueze tranzactii on-line securizate, prin inrolarea in mod gratuit in serviciul 3D Secure, care va ofera siguranta in platile efectuate online.

In plus, toate cardurile MasterCard emise de CEC Bank au incorporata tehnologia contactless.

Mai multe detalii despre cardul de credit MasterCard de la CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a bancii, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro, sectiunea Carduri.

Spor la cumparaturi, cu un card de credit cu plata in rate care ne poate face sa ne schimbam parerea despre "prafuitul" CEC...
MAI POTI CITI