Papusa vie din Japonia: Anna Amemiya - "vraji" cu papusa vie.

Traim intr-o lume nebuna rau. Daca de papusa vie din Rusia, Valeria Lukyanova, cu siguranta ati mai auzit, de papusa vie din Japonia, Anna Amemiya credem ca mai putin.

Daca Valeria Lukyanova era o "papusa vie" de un farmec mai special, chiar daca artificial, o papusa vie care te vrajea prin perfectiunea inumana a trasaturilor si a formelor, cu Anna Amemiya, lucrurile stau un pic mai ciudat.
Japanese model Ana Amemiya has become somewhat famous. Japanese model Anna Amemiya is the worlds only half-human half-anime...
Ati citit bine "papusa vie din Japonia" este jumatate om jumatate caracter de Anime.

Ana Amemiya are 25 de ani si nimeni nu ii cunoaste identitatea, desi este mai mult decat faimoasa.

Papusa vie din Japonia a devenit cunoscuta dupa ce a inceput sa poarte o masca de personaj de desene animate japoneze.

wiki anna amemiya papusa vie din japonia

Anna Amemiya si si-a capatat faima în urma faptului ca poarta o masca uriasa (cu adevarat uriasa!!!) care are trasaturi faciale asociate în general cu desenele japoneze anime si manga.

Anna Amemiya a aparut pentru prima data pe scena pop din Japonia în 2010 si a lansat un DVD în luna decembrie a aceluiasi an.

Pana acum, cea mai mare realizare a vedetei a fost punerea în vânzare a unei perne în marime naturala cu corpul ei, care s-a vândut ca pâinea calda.


Faima ei arata diferenta de cultura dintre Japonia si America - in tara ei natala, lumea adora personajele, pe cand in America toata lumea ar fi interesata doar de ce se ascunde sub acea masca.

Daca pe japonezi, papusa vie ii farmeca, ii vrajeste, ne intrebam ce efect are o "asemenea aparitie" asupra unui occidental neobisnuit cu cultura asiatica a personajelor Anime??? Teama, repulsie sau curiozitate...
MAI POTI CITI