Despre legarea cununiilor blesteme si farmece legarea si dezlegarea cununiilor.

CE SEMNE ITI ARATA LEGAREA CUNUNIILOR Daca esti superstitioasa, ar trebui sa cunosti din timp semnele care îti arata ca ti s-au facut vraji / farmece ca sa ti se lege cununiile.

Unul din subiectele predilecte ale „calugarilor magicieni” (dar si al unor preoti din lume), este cel al „legarii” si „dezlegarii cununiei”.

Blestemul este o invocare a lui Dumnezeu pentru a face dreptate in cazul unei nedreptati si a-l pedepsi pe cel vinovat.

Daca binecuvantarile atrag mila si ajutorul lui Dumnezeu, blestemele poarta cu ele mania si pedeapsa Lui.

Cele mai puternice blesteme sunt cele rostite de parinti (mama, tata), de preoti si de arhierei.

Iata semnele care arata ai cununiile legate:

- cand participi la casatoria unor prieteni si ti se face rau sau simti nevoia sa pleci, sa nu îi mai vezi, înseamna ca norocul tau în dragoste a fost alungat cu vraji;

-  cand iti place de un barbat, dar te sperie gândul de a te casatori cu el, poate fi vorba tot de vraji, facute, poate, de o femeie care te considera rivala ei;

- cand se apropie ziua sa te casatoresti si tu te razgândesti fara vreun motiv serios, ti se face teama de el si vrei sa uiti totul, multe femei ti-ar spune ca vrajitoarele au aruncat un blestem asupra casniciei tale;

 - cand anii trec si nu îti gasesti partenerul potrivit, chiar daca ai avut de mai multe ori ocazia sa te casatoresti, se spune ca ai fost blestemata cu apa de la mort, sa nu te placa nimeni si sa nu te ceara niciunul în casatorie.

Vrajile care ti-au legat cununiile au si dezlegare, iar daca tu crezi în puterea lor, poti încerca descântecele de dragoste care te ajuta sa îti gasesti jumatatea.

Pune doua picaturi de ceara alba într-un pahar cu apa si amesteca-le cu un fir de busuioc. Daca se lipesc, te vei casatori. Daca se despart, dragostea ta nu este împartasita.

Insa daca mergi pe drumul Bisericii, nici un fel de vraji nu te pot atinge.

Daca esti spovedita si împartasita, nu ai de ce sa te temi ca cineva îti va lega cununiile. Tot raul se va întoarce împotriva celor care se ridica împotriva ta.

Desi nu exista o rugaciune spreciala pentru "dezlegarea cununiilor", se pot rosti insa alte rugaciuni de folos, precum cele de dezlegare de toata lucrarea diavoleasca si cele de binecuvantare si de atragere a milei si harului lui Dumnezeu.