Biografie Biran Damla Yilmaz aka Eylül Acar din Petale de Singuratate.

Din 23 ianuarie, pe Acasa TV incepe serialul turcesc PETALE DE SINGURATATE. Timp de 65 de episoade veti urmari intamplarile din viata unei tinere fete pe nume Eylul, care invata sa lupte, sa sufere, sa se bucure si sa iubeasca sincer.

Personajul Eylül Acar din Petale de singuratate este interpretat talentata actrita Biran Damla Yilmaz despre a carei scurta biografie vom scrie in continuare.

Conform wiki-ului online Biran Damla Yilmaz s-a nascut in data de 28 June 1997  (va implini anul acesta varsta de 20 ani) la Istanbul. Asadar vorbim de o tanara nativa din zodia Rac, care a reusit sa exploateze la maxim calitatile artistice ale acestei zodii.

Conform informatiilor disponibile pe site-urile turcesti tanara Biran Damla Yilmaz nu este numai talentata din punct de vedere artistic ci arata si foarte bine. La o inaltime de 1,75 m Biran Damla Yilmaz cantareste doar 56 de kilograme.

Biografia Biran Damla Yilmaz aka Eylül Acar

Biran Damla Yilmaz si-a inceput cariera de actrita in 2013, debutand in serialul Suleyman Magnificul, unde a interpretat un rol minor, insa debutul in lumea mare a productiilor TV din Turcia a venit odata cu rolul lui Eylul Acar din Serialul Petale de Singuratate (Kirgin Çiçekler).

A urmat apoi rolul lui Nesrin in miniseria de 6 episoade Beyaz Yalan si cel al lui Esma in Yasak unde joaca alaturi de mai titrata actrita Deniz Çakir.

In paralel cu profesia de actrita, Biran Damla Yilmaz si-a continuat si studiile. Ea este studenta la Istanbul Universitesi Devlet Konservatuari Muzik ve Sahne Sanatlari Lisesi (Conservatorul de Stat din Istanbul).
Wiki Biran Damla Yilmaz aka Eylül Acar din Petale de Singuratate

Despre viata personala a actritei Biran Damla Yilmaz se cunosc public putine lucruri. Dalma este foarte discreta cand vine vorba de acest aspect al biografiei sale, nelasand sa apara public ceva. Asa ca puteti doar specula pe seama relatiilor posibile si imposibile in care este implicata tanara Biran Damla Yilmaz.

In rest... va invitam sa o priviti pe Biran Damla Yilmaz in serialul Petale de Singuratate, productie TV care va putea fi urmarita din 23 ianuarie numai pe ACASA TV.