Biografia Raluca Elena Tifrea constanteanca care vrea sa castige finala Eurovision 2017 Romania.

Constanteanca Raluca Elena Tifrea aka Hellen aka Rhya se lupta  la editia 2017 a Eurovision 2017 cu artisti consacrati, precum Lora, Mihai Traistariu sau Tavi Colen.

Biografia muzicala a Ralucai Elena Tifrea nu este una foarte bogata insa, constanteanca se poate mandri cu succesele #Fire si "Nu este prea tarziu".

Piesa "Nu este prea tarziu", Hellen a reprezentat o colaborare cu Alexandru Simion  (fost concurent la Vocea României si X Factor).

La momemntul lansarii s-a spus despre melodia "Nu este prea tarziu", ca reprezinta o calatorie a sufletului, cu toate trairile lui, iar versurileau fost inspirate dintr-o poveste de dragoste special spusa pentru a capta atentia ascultatorilor.
Biografie Raluca Elena Tifrea Eurovision 2017

Din wiki-ul sau profesional mai aflam ca Raluca Elena Tifrea Hellen a absolvit cursurile Colegiului National „Mircea cel Batran” din Constanta, apoi a fost studenta la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Insa pasiunea sa cea mare nu este economia ci muzica.

Revenind la viata persoanala a Rulaci Elena Tifrea aflati ca aceasta pana nu de mult iubita lui Darius Stanese.

Supranumit “Regale Sprancenelor”, Darius Stanese este un stilist si make-up artist foarte cunoscut in domeniul de beauty din Romania.

Elena Raluca Tifrea sustine ca a ajuns de mai multe ori la spital din cauza batailor primite Darius Stanese in perioada in care formau un cuplu.

Mai mult de atat, cantareata a aflat ca Darius se iubeste cu Nicoleta Nuca si isi avertizeaza colega de breasla sa fie precauta cu make-up artistului.

Revenind la finala Eurovision Romania 2017, piesa cu care particila Hellen se numeste „Never Let Go”.

Aceasta rezinta un alt stil fata de single-urile lansate anterior, „Fire” si „Nu este prea târziu”.


Piesa este special pentru Hellen si are versurile scrise chiar de artista. Instrumentalul este facut de Vali Rotari, membru al trupei Foisorul de Foc, cu care Raluca Tifrea a mai colaborat si în trecut.

Semifinala Selectiei Eurovision 2017 va avea loc duminica, 26 februarie 2017, în studioul TVR, iar Finala pe 5 martie 2017.

Castigatorul Selectiei Nationale Eurovision 2017 va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Concursul Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai 2017.