Biografia KARINA PAVAL. Mostenitoarea DEDEMAN are studii facute in Anglia si Elvetia.

Unul dintre patronii DEDEMAN are cu ce se mandri. Fiica multimilionarului Dragos Paval unul dintre patronii Dedeman, este conform presei de cancan tocmai buna de maritat.

La varsta de 23 de ani Karina Paval e frumusica foc, scolita in importante institutii academice din Elvetia si Anglia si mosteneste super-afacerea Dedeman.

Despre biografia Karinei Paval nu sunt in acest moment prea multe lucruri publice. La 23 de ani, Karina Paval si-a facut studiile în Anglia si Elvetia si, în plus, arata ca un fotomodel. Pe langa asta, Karina se pregateste sa preia imperiul financiar al tatalui sau.

Dragos Paval declara in urma cu cativa ani ca  fiica lui cea mare va termina colegiul în Elvetia, iar apoi vrea sa-si continue studiile la Londra.

Insa intresant este ca Dragos spunea ca are un contract cu Karina, prin care aceasta i-a promis ca dupa studii se întoarce acasa.
biografie cv karina paval dedeman

Un contract scris simbolic care ar putea fi rupt oricand. Insa Dragos era sigur ca fata sa cea mare o sa-si tina cuvantul si o sa preia conducerea "imperiului" Dedeman.

La inceput de an 2017, presa mondena scrie ca frumoasa Karina  Paval nu raspunde avansurilor celor o curteaza deoarece are deja un iubit stabil.

Ar fi vorba de un tânar provenit tot dintr-o familie înstarita. Dragos, fiul lui Nicolae Iamandoiu, care se afla în topurile Forbes cu o avere de aproximativ noua milioane de euro, este cel care a cucerit-o pe frumoasa fata.

Karina si Dragos s-au cunoscut la scoala din Londra la care au fost colegi si ar fi într-o relatie din anul 2015. Desigur ramane intrebarea: pe cand nunta Karinei Paval? Sau poate nu...

Fratii Paval au pornit de la zero in primii ani dupa revolutie si au avut nevoie de zece ani pentru a ajunge la formatul actual al retelei Dedeman - magazine cu o suprafata medie de vanzare de 8.000 de metri patrati si circa 40.000 de articole listate.

Dragos Paval, presedintele companiei, a fost primul din cei doi frati care a intrat in afaceri, in anul 1992, cand a deschis un magazin de 16 metri patrati intr-un spatiu inchiriat intr-un cartier din Bacau, cu o investitie minima.

Afacerile au fost dezvoltate pas cu pas, ajungand astazi la mare "imperiu" numit Dedeman.si care cuprinde afaceri in domeniul comertul de bricolaj, vanzari si service de autoturisme, vanzari si service de camioane.
MAI POTI CITI