ADUNARE in fata PRIMARIEI SINAIA, sinaienii il vor pe primarul VLAD OPREA acolo unde ii este locul

Miercuri 18 ianuarie 2017 sinaienii  si colectivul  ce lucreaza  la primarie se aduna in fata celei mai importante institutii ale  orasului regal pentru a participa la o adunare publica. Motivul?

Angajatii primariei precum si locuitorii orasului   vor sa discute si sa gaseasca solutia pentru ca primarul VLAD OPREA sa revina  la primarie si sa se ocupe de problemele  si proiectele incepute care acum stagneaza.

Oamenii vor sa pledeze cauza primarului lor VLAD OPREA. Si vor ca votul lor sa fie respectat. VLAD OPREA a castigat  din nou un nou mandat dar e nevoit sa stea departe de locul de munca si de colegii sai.

Primarul VLAD OPREA este nevoit sa stea departe de PRIMARIE  si de problemele pe care trebuie sa le rezolve.  VLAD OPREA a primit cu multe luni in urma interdictia de a intra pe usa primariei.

Are un proces in care  a fost  "introdus". Sunt multi care cred in nevinovatia primarului si tocmai de aceea oamenii  se vor aduna maine in fata primariei de la ora 16.

Nu s-au gasit probe care sa dovedeasca vinovatia domnului primar OPREA si  totusi primarul este impiedicat sa isi desfasoare munca.

miting sustinere vlad oprea sinaia primar

E nevoit sa stea la "mantinela". I s-a interzis sa munceasca si sa ia legatura cu  ai sai colegi. Dar oamenii il vor inapoi pe VLAD OPREA.

De mai bine de  zece ani VLAD OPREA a condus destinele PRIMARIEI, a adunat laolalata o echipa tanara si ambitioasa. Au construit zeci de proiecte finalizate cu succes.

S-a preocupat de  rezolvarea problemelor sinaienilor. A redat stralucirea unui festival FESTIVALUL TOAMNEI devenit mai apoi FESTIVALUL SINAIA FOREVER.

A dovedit ca iubeste oamenii si a facut tot ce ii sta in putinta pentru a face cunoscut numele orasului pe plan international.

Sinaia  a crescut  de la an la an si a devenit unul din cele mai frumoase si iubite orase din tara.

Si acum oamenii s-au saturat sa astepte si spun ca vor ca primarul VLAD OPREA trebuie sa se intoarca la munca.

Procesul  care i s-a intentat nu s-a finalizat nu s-au adus dovezi care sa dovedeasca negru pe alb ca ar fi vinovat.

In acest timp echipa de la PRIMARIA SINAIA a muncit pentru a continua proiectele incepute. Si de multe ori au trudit  sub imperiul unui mare stres.

Orasul a avut de suferit prin lipsa  primarului. Unele proiecte nu au putut sa se dezvolte. In ultimele saptamani asistam cu totii la dezvaluiri  care ne fac sa ne punem intrebari.

Exista persoane care au tinut ca proiectele importante ale PRIMARIEI sa stagneze. Asta a cam tinut orasul cu problemele sale pe loc.

Echipa inimoasa a PRIMARIEI la  fel ca multi sinaieni vor ca lucrurile sa  mearga  sa nu mai existe sincope si toate planurile incepute sa isi continuie cursul.

Unele proiecte au fost stopate si ar fi pacat sa nu se finalizeze.  Toata lumea doreste ca  lucrurile sa revina la fagasul normal.

Si asta nu se poate atat timp cat primarul VLAD OPREA este tinut departe de primarie.

Cine iubeste SINAIA   cine iubeste evenimentele culturale  si a fost anul trecut la  festivalul SINAIA FOREVER a constat cat de brutal si urat a fost sabotat festivalul.

Nu au mai fost focuri de artificii, festivalul s-a tinut pe jumatate de spatiu. Sunt lucruri care i-au suparata pe sinaieni si miile de turisti veniti sa se bucure de festival.

Sinaia ca orice oras are probleme dar ele pot fi rezolvate cu rabdare , intelegere si  pasiune. Sinaienii au dreptul sa traiasca o viata  buna.

Ei si copiii lor. SINAIA nu este orice oras. Este orasul REGILOR   este orasul unde  nu te poti plictisi.

A sosit vremea ca persoanele care au stat " in spatele " lucrurilor rele sa nu mai interfereze cu problemele oamenilor.

Interesul este  ca sinaienii sa traiasca  liber , fara teama  sa aiba incredere si speranta. Persoane care vad doar de intersul lor in dauna  locuitorilor SINAIEI?

Pentru toate acestea  echipa primariei SINAIA se va aduna maine la ora 18. Sinaienii sunt asteptati la adunarea publica.

Si toti cei care iubesc orasul SINAIA. turistii aflati maine in oras vor avea parte de o zi interesanta.

Sunt multi oameni care il apreciaza si il respecta pe primarul VLAD OPREA.
ADEVARUL trebuie rostit si dezvaluit.

Altfel cei rai ar putea crede ca VLAD OPREA este vinovat si de aceea nu revine la  primarie. De ce e nevoit sa stea departe de  primarie ?

Oamenii nu vor sa mai taca. ECHIPA PRIMARIEI , prietenii  si sinaieniivin maine sa il sustina pe VLAD OPREA.

Doar el este PRIMARUL pe care l-au votat. Atat timp cat nu s-au adus probe pentru a dovedi ca a gresit primarul trebuie sa isi exrecite atributiile.

Sinaienii nu vor sa ii lase pe altii sa le conduca orasul. Si inca dupa bunul lor plac.

Prietenii orasului, sinaienii, echipa de la primarie se aduna maine 18 ianuarie 2017. Pentru o dezbatere la o adunare.

VLAD OPREA inapoi la PRIMARIA SINAIA. Asta e dorinta sinaienilor. Orasul a evoluat si este admirat de lume . Artisti, cantareti, oameni de cultura, oameni de afaceri sportivi.

Toti iubesc SINAIA.  Si  modul in care arata azi SINAIA este rodul muncii oamenilor sai. A celor de la PRIMARIA SINAIA si a primarului VLAD OPREA.

VLAD OPREA este primarul pentru oameni si fapte. Si-a dedicat  energia pentru  bunul mers al orasului si al locuitorilor sai.

Haideti sa il sustinem. De ce? Pentru ca merita. #GoVlad #GoSinaia
MAI POTI CITI