WIKI IOANA IGNAT finalista de la VOCEA ROMANIEI din echipa MOGA talentata care va lansa melodia DOR DE IARNA

IOANA IGNAT este o adolescenta frumoasa si extrem de talentata. Si are deja la 18 ani potential de STAR asta in ciuda faptului ca a pierdut in finala de la VOCEA ROMANIEI editia 2016.

Calitatile  ei muzicale nu au ajutat-o sa intoarca scaunele  juratilor de la "VOCEA ROMANIEI" in editia din 2015.

Atunci LOREDANA GROZA a incurajat-o sa nu fie dezamagita iar MARIUS MOGA ii spunea asa :

Sa stii ca ai un POTENTIAL  FOARTE BUN dar pe de alta parte e si muzica pe niste note si la inceput nu ai nimerit. "

IOANA nu s-a descurajat si iata ca a revenit la VOCEA ROMANIEI editia 2016 in cel de-al saselea sezon. Si de data asta a intors toate scaunele.
Ioana-Ignat-biografie-blog-vedete

TUDOR CHIRILA ar fi vrut ca IOANA sa il aleaga drept antrenor dat domnita l-a ales pe MARIUS MOGA.

Iar MOGA a ajutat-o a incurajat-o a sustinut-o frenetic. IOANA IGNAT a fost declarata favorita si a cantat in toate galele live. Si a facut-o REMARCABIL.

Invitatul ei in gale a fost GRIGORE LESE caci fiecare concurent a cantat 3 melodii apoi o melodie cu antrenorul si o melodie cu un invitat. IOANA are o VOCE  DEOSEBITA a impresionat.

Si publicul a sustinut-o din moment ce IOANA a fost singura concurenta  votata de  public. Din semifinale in finala.

Din nefericire cu o zi inainte de seara mare a FINALEI , IOANA a facut o viroza pacatoasa lucru care i-a ingreunat misiunea de a castiga MARELE PREMIU.

MARIUS MOGA i-a adus lacrimi in ochi cand a laudat-o pentru performanta asta  realizata in ciuda inconveninentului a pacatoasei viroze.

Nu stim de ce concurentii ceilalti s-au temut de IOANA oare  cum au aparut in presa articole care o puneau intr-o lumina proasta? Sa fie invidia de vina?

Sau invidia asta se imparte intre antrenor si eleva sa? SI MOGA are destui dusmani invidiosi pe  modul in care a reusit performante muzicale impresionante.

Nu degeaba i s-a spus "MICUL MOZART". Il stiti si pe RANDI, MORANDI bun prieten si coleg in proiecte de succes muzicale.

Ei bine invidiosii sustin ca IOANA il cunostea pe RANDI inainte de inceperea concursului. Asta pentru ca RANDI a lansat o melodie "KEEP YOU SAFE".

Si pe fundal vocea feminina era a IOANEI IGNAT.

Pe de alta parte presa a relatat ca IOANA e favorizata  si aici au fost voci care au sustinut ca e vorba de nepotism de unde pana unde si de sprijinul sustinut al unor politicieni?

Sa vedeti despre ce este vorba. IOANA vine din BOTOSANI practic fata asta alaturi de cateva colege talentate a pus orasul BOTOSANI pe harta muzicala a ROMANIEI.

Si cica a r fi fost susutinuta in voturi pe FACEBOOK de politicieni. WHAT??? Intr-adevar IOANA  IGNAT a afacut parte din  formatia aleasa sa sustina un concert la VATICAN.

Asta am aflat din postarea  domnului FERNANDO VERGEZ ALZGO care detine functia de   segretario generale del GOVERNATORATO DELLA  CITTA DEL VATICANO.

Domnul FLUTUR si  presedintele  MACOLETI plus MIREL MANEA au fost prezenti la VATICAN si  au spus asta pe retele de socializare. Dansii au avut cuvinte de lauda pentru cei care au cantat la VATICAN intr-un concert de poveste.

De cand se implica politicienii in muzica si au si preferati pe care ii sustin? Cazul IOANEI  se spune ca nu e primul de acest fel.

Anul trecut o alta concurenta TINCUTA FERNEA a fost acuzata de favoritism politic penntru ca a fost sustinuta de presedintele CONSILIULUI JUDETEAN SATU MARE.

Si asta l-a enervat teribil pe juratul TUDOR CHIRILA. Si daca  sustinerea  politica pentru IOANA nu a deranjat destul iata ca  clevetitorii au spus ca IOANA IGNAT deja este angajata.
wiki-ioana-Ignat-miss-boboc-arta

A cui angajata ? IOANA IGNAT este angajata in orchestra condusa de MIREL MANEA. Asa si ? ASTA inseamna favoritism ?

IOANA, nu fii trista. ! Oricum IOANA merita admiratia noastra  VOCEA ei este inconfundabila, impresionanta. Si din adolescenta IOANA s-a cam obisnuit cu nedreptatile.

Iata ce declara IOANA premianta la concursuri muzicale. "Exista concursuri unde jurizarea nu este corecta. Pe unii ii nedreptateste acest mod de a juriza. "

IOANA canta din copilarie si la 8 ani a inceput sa ia lectii de canto. Cine a descoperit-o si a incurajat-o sa mearga pe drumul muzicii este chiar  profesorul MIHALACHE ALEXANDRU.

IOANA are deja in palmares premii care vorbesc despre talentul ei  de netagaduit.

Numai premii cu coronita si un premiu al doilea.

La categoria de varsta 12-18 ani  la FESTVIVALUL CONCURS "FLOARE DE APRIL"IOANA a  cules laurii premiului intai.

Nici colega ei alta botosaneanca talentata IOANA FRASINEANU nu a dezamagit si a luat si ea premiul intai la categoria ei de varsta.

Un oras asa mic si  lipsit de perspective la prima vedere reuseste sa se impuna   prin vocile acestor domnite talentate.

La STEAUA DE CRISTAL . LA CETAYEA LUI PITIGOI si la CONSTELATIA NECUNOSCUTA , IOANA a luat premii inati si al doilea.

La 16 ani isi incerca prima oara  norocul la VOCEA ROMANIEI.  Trebuie sa stiti ca IOANA in anul 2012 pe cand isi lua buletinul nu se pregatea cu niciun profesor.

Pur si simplu  IOANA exersa singura si asta a ajutat-o sa fie mereu ambitioasa si sa isi doreasca sa evolueze. Anul trecut a sustinut un recital fiind invitata de  onoare la ACADEMIA TALENTELOR.

IOANA nu este doar o fata talentaat care doreste sa evolueze pe marile scene sa isi faca un nume.In plus este o fata tare frumoasa.

Si aceasta calitate a ajutat-o sa obtina in 2013 titlul de MISS BOBOC al LICEULUI DE ARTA "STEFAN LUCHIAN" din BOTOSANI.

Desi  a terminat in vara  liceul IOANA deja  are deschis drumul spre capitala. Si cel mai probabil se va stabili in BUCURESTI.

Desi nu a reusit sa ia MARELE PREMIU la VOCEA ROMANIEI, IOANA IGNAT straluceste. Si in curand va lansa prima sa piesa cu susutinerea antrenorului MARIUS MOGA.


Vocea Romaniei 2016 FINALA: Ioana Ignat & Marius Moga

A aparut deja teaserul melodiei  spre bucuria celor care o iubesc si o sustin.

 Cumva e ca in melodia "BIRD SET FREE" , IOANA isi intinde aripile si zboara catre SUCCES.

Sunt voci care spun ca deja IOANA a starnit interesul catorva case de productie. Si va incepe  cu adevarat o cariera in muzica.

Ii dorim sa iaba realizari sa fie sanatoasa si curajoasa. Concursuri in lume vor tot exista si are toto timpul din lume sa arate ca merita increderea care i s-a acordat.

OANA IGNAT este o tanara talentata care merita  sa fie promovata. BRAVO, IOANA IGNAT!

Ai o voce  care ne-a cucerit ! INCONFUNDABILA voce a frumoasei si talentatei IOANA IGNAT.

Voua va place IOANA?


Comentarii