WIKI HIRA KOYUNCUOGLU aka NEHIR din BAHAR - VIATA FURATA

Fanii serialului BAHAR aka VIATA FURATA au fost impresionati de frumusetea si talentul actritei debutante HIRA KOYUNCUOGLU.

Rolul NEHIR din VIATA FURATA aka BAHAR a fost primul rol pentru tanara actrita . Debutul  a fost de bun augur pentru ca  HIRA a fost indrumata de colegi.

HIRA a tinut sa multumeeasca intregii echipe si mai ales urmatorilor : CUNEY SAYIL si ILKER BELGI.

Debutanta spune ca a fost ajutata sa isi invinga emotiile si practic intreaga echipa a tinut-o de mana pentru  ca totul sa fie minunat.

Iar HIRA a reusit sa se integreze in echipa. Debutanta in actorie este tanara si frumoasa si absolventa a UNIVERSITATII KADIR HAS UNIVERSITESI specializarea MARKETING STRATEGIES.

Biografia HIRA KOYUNCUOGLU aka NEHIR din BAHAR

Pasionata si de lumea advertising-ului practic ar fi putut sa urmeze  orice cariera public relations, comunicare, marketing, publicitate. Dar a ales sa fie ACTRITA.

Se spune ca frumusetea tinerei i-a cam dat frisoane  mai experimentatei actrite atat de  vorbita in mass media, EZGI ASAROGLU.

HIRA este o actrita la inceput de cariera si  regizorii si-au pus mari sperante si cred ca HIRA ar putea deveni un STAR.

In rest HIRA face deja deliciul fanilor fiind activa pe retelele de socializare. E pasionata de calatorii.

Curajoasa  HIRA si-a luat doua prietene si impreuna au fost in ITALIA. Au vazut VENETIA si FLORENTA. Fetele s-au bucurat de mese copioase doar ITALIA nu se dezminte cand vorbim de pizza, paste  si minunatele dulciuri.

Ca sa nu aducem in discutie delicioasa lor inghetata. Numele HIRA este de origine araba.

WIKI HIRA KOYUNCUOGLU aka NEHIR din Viata Furata

Debut incantator penntru HIRA KOYUNCUOGLU la primul sau proiect artistic. HIRA se considera o fata norocoasa.

Nu e putin lucru ca la primul rol din cariera sa joci alaturi de nume  precum KEREMCEM , ESZGI ASAROGLU.

Ce spuneti ? Are HIRA sanse sa devina un STAR? Frumusetea fizica trebuie sa fie suplinita de ceva mai mult pentru a-si indeplini dezideratul.

In TURCIA exista o competitie acerba pentru ca sunt o gramada de actrite foarte frumoase. Ii uram noroc HIREI si asteptam sa o vedem in noi seriale.

Oricum  pentru debutul cu dreptul in cariera, HIRA KOYUNCUOGLU merita un zece cu felicitari.