Horoscop Chinezesc 2017 COCOS! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia COCOS!

Horoscopul chinezesc 2017 COCOS. Ani de nastere zodia COCOS 1945, 1956, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029.

Cocosul ca si zodie este un "animal' ahtiat dupa onoruri si medalii caruia îi place sa i se recunoasca talentele la justa lor valoare si sa fie felicitat în orice împrejurare.

Daca se gaseste cineva care sa-l critice, atunci Cocosul sare imediat la atac cu ghearele, pentru ca nu suporta sa fie criticat.

Cocosii sunt persoane cu o stare generala de sanatate buna, activi si interesati de sport si miscare, in mod special drumetii si alergare usoara.

Nativii zodiei Cocos tind sa sufere de probleme de sanatate cu o ciclicitate de 12 ani, cand faptul ca se afla sub propriul semn ii sensibilizeaza la influenta asezarii nefavorabile a astrelor.
Horoscop Chinezesc 2017 COCOS previziuni bani dragoste sanatate

COCOS Horoscop chinezesc general 2017 In anul Cocosului de foc, nativii acestei zodii vor avea parte de o atmosfera de lucru care devine relaxata, sarcinile pe care le au de indeplinit sunt mai usoare sau le fac mai multa placere.

In 2017 Cocosii au prilejul sa-si puna in valoare talentele si farmecul personal, iar bunele relatii ii pot ajuta sa ajunga la o pozitie mai convenabila si nu este exclus sa beneficieze de sprijinul cuiva care ii iubeste.

COCOS Horoscop chinezesc dragoste 2017  In dragoste acest an se anunta, pentru primele patru luni, a fi un an dominat de un climat entuziast, cu sentimente impetuoase si aspiratii, idealuri sau proiecte comune.

De la sfarsitul lunii aprile 2017 pana la sfarsitul lui august 2010, Cocosii (atat barbati cat si femei) vor avea de-a face cu provocarea unei imperative eliberari din lanturile psihologice si deschiderea catre experiente noi, captivante si nonconformiste, chiar cu asumarea riscurilor aferente.

Dar daca nu exista flexibilitate si o viziune comuna, relatia in care este implicat Cocosul poate sa sufere mari perturbari.

De asemenea pentru Cocosii de foc este aproape imposibil sa nu apara la orizont o noua dragoste in 2017.

Si va fi o mare surpriza pentru ei, deoarece momentul declicului  ii va lua prin surprindere si nu se vor astepta nici la omul, nici la genul de relatie care le aprinde emotiile si dorintele in mod curent.

Ceea ce vor trai in 2017 Cocosii de foc trai va fi unic: o experienta intensa si inedita, cu totul altfel decat ce au trait pana acum.

COCOS Horoscop chinezesc bani 2017 Creste puterea de munca, lucrezi cu entuziasm, prestatiile tale sunt bine remunerate, castigi stima superiorilor, avansezi, te dezvolti.

In acest an, nativii zodiei Cocos pot gasi un job mai bun sau un al doilea job. Au noroc si satisfactii in ceea ce intreprind zi de zi..

Prima parte a anului 2017 este favorabila si demersurilor intelectuale, oratorice sau literare, calculelor, negocierilor, probelor, examenelor, interviurilor.

Investitiile imobiliare si initiativele legate de casa si patrimoniu sunt binevenite incepand din mai 2017, dar cu un mic avertisment de prudenta intre 12 iunie mai si 12 iulie.

Este recomandat ca datoriile Cocosilor sa fie platite din timp in 2017 pentru a se asigura echilibrul dintre bunastare materiala si cea spirituala.
MAI POTI CITI