WIKI MISS PERFECT BODY aka ALINA KIRCHIU o moldoveanca a carei frumusete a cucerit lumea

Nu e ceva neobisnuit pentru ca lumea intreaga este cucerita de frumusetea moldovencelor de peste PRUT. Aceste domnite se nasc sub o stea norocoasa.

Vorbim de frumusetea romancelor dar ELE moldovencele  cuceresc titluri internationale.

In urma cu  aproximativ zece zile a avut loc la TOKIO  concursul de frumusete MISS INTERNATIONAL 2016. Titlul de MISS INTERNATIONAL a fost cucerit de filipineza KYLIE VERSZOSA.

Si cine a castigat unul din premiile speciale din cadrul concursului? Da, moldoveanca a carei frumusete este demna de un asa premiu.

Se numeste ALINA KIRCHIU dar romanii i-au  transformat numele de familie din KIRCHIU in CHIRCHIU.

Biografia  MISS PERFECT BODY aka ALINA KIRCHIU

Numele ei este KIRCHIU. In luna mai 2016 a intrat in posesia premiului  I VICE MISS ceea ce i-a dat dreptul de a  participa la concursul MISS INTERNATIONAL 2016.

Anul trecut reprezentanta MOLDOVEI  nu a reusit sa castige niciun titlu de frumusete. Si iata acum  in 2016 MOLDOVA a castigat prin ALINA KIRCHIU titlul de MISS PERFECT BODY.

Perfect face si perfect body inseamna  MISS PERFECT BODY si  este ALINA KIRCHIU. Originara din CHISINAU  tanara in varsta de 20 de ani are in fata sa un VIITOR STRALUCITOR.

Este studenta FACULTATII DE JURNALISM din orasul de bastina.
Si oare pana la finalul studiilor ALINA  nu va dori sa o ia pe un alt drum profesional ?

Va dori sa practice jurnalismul va dori sa fie o jurnalista ?Chipul si trupul perfect ar recomanda-o pentru un job de analist de  la FBI precum in filmele americane.

Si daca frumusetea ei va fi dublata de  dorinta de a evoula atunci cu siguranta ALINA va fi o femeie de succes.

Pana una alta ALINA se buucra de succesul obtinut de acest premiu un bonus  intr-un CV.

De multe aprecieri se bucura ALINA pe retelele de socializare acolo unde a reusit sa stranga peste 10.000 de fani care ii urmaresc cele mai frumoase momente pe care ea doreste sa le impartaseasca cu fanii.

WIKI MISS PERFECT BODY aka ALINA KIRCHIU

ALINA KIRCHIU are intre pasiuni tatuajele. Acest lucru este vizibil in pozele in care  ALINA afiseaza la vedere bustul si bratele. Acolo si-au gasit locul trei tatuaje.

Ai spune ca viata unei femei frumoase este simpla. Dar nu este deloc atat de simplu  sa reusesti cand natura a fost atat de darnica.

Frumusetea unei femei paote fi o sabie cu doua taisuri.

Depinde doar de ALINA cum va sti sa se impace cu acest dar. Cum ii va convinge pe cei din jur ca nu este doar o femeie SUPERBA.

Cine ar putea sa ii reziste  mai bine zis care barbat nu s-ar topi in adnacimea privirii albastre ?

Cum arata si ce calitati ar trebui sa aiba un barbat pentru a fi pe placul ei?

Tags: Moldoveanca care a cucerit lumea prin frumusete., WIKI ALINA KIRCHIU. MISS PERFECT BODY 2016 in cadrul concursului MISS INTERNATIONAL 2016,
MAI POTI CITI