Unde deschide IKEA 3 noi Magazine in Romania. Poate fi orasul tau!

IKEA se pregateste sa faca o surpriza romanilor prin deschiderea a 3 noi magazine! In acest moment IKEA are un magazin deschis la Bucuresti si mai pregateste inca unul.

Magazinul din Pallady, nou proiect IKEA, oficialul companiei a declarat ca pâna la finalul lunii noiembrie va fi obtinut PUZ-ul pentru acest magazin.

Acesta va fi al doilea magazin IKEA din Bucuresti, reprezentând o investitie totala de 80 milioane euro si 300 noi locuri de munca.

Magazinul IKEA Pallady se va deschide la finalul anului 2018, potrivit estimarilor retail manager-ului IKEA South East Europe.

Revenind la planurile de viitor ale IKEA in Romania, aceste includ potrivit aceluiasi manager Ikea deschiderea a inca 3 magazine IKEA in trei mari orase din Romania.

black friday ikea 3 magazine orase romania

Primul magazin  IKEA dimn din cele trei magazine din Romania este estimat sa fie inaugurat în anul 2021.

Mai mult chiar pana in 2025, IKEA are in plan opt noi magazine pentru Romania.

Orasele alese pentru deschiderea unui magazin IKEA sunt Timisoara, Brasov si Cluj, a declarat Stefan Vanoverbeke, retail manager IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croatia, Serbia si Slovenia.

Asadar daca sunteti din Cluj, Timisoara sau Brasov nu va dura mult si va veti putea face cumparaturile intr-un modern magazin IKEA.

Nu uitati. In acest moment chiar daca nu locuiti in Bucuresti si vreti sa cumparati diverse chestii, mai mari sau mai mici, de la IKEA o puteti face de oriunde din tara prin intermediul MAGAZINULUI ONLINE IKEA.

Din magazinul online Ikea poti cumpara chiar si fara sa ai cont.

Astfel in cosul de cumparaturi, poti introduce direct adresa de email si daca ai plasat comanda fara sa fii înregistrat ca utilizator,  se va crea automat un cont pe care îl poti activa si accesa folosind opiunea "Am uitat parola".

Iar costurile colectarii si transportul cumparaturilor din magazinul online IKEA sunt urmatoarele:
39 lei pentru comenzile cu greutatea cuprinsa între 0-20 kg (oriunde în Romania)
59 lei pentru comenzile cu greutatea cuprinsa între 20-40 kg (oriunde în Romania)
129 lei pentru comenzile cu greutatea cuprinsa între 40-1000 kg (pentru comenzile livrate doar in Bucuresti, Ilfov, Prahova)
169 lei pentru comenzile cu greutatea cuprinsa între 40-1000 kg (pentru comenzile livrate în restul Romania)

Si nu uitati ca in curand vine Black Friday (Vinerea Neagra) 2016 si poate IKEA va pregati surprize frumoase.Comentariile sunt inchise