Tolo acuza Vital Aire Romania de afaceri necurate cu Concentratoare de Oxigen.

Inainte de a deslusi ce vrea Tolontan cu o noua ancheta care vizeaza domeniul medical si nu sportul, va spune ca titlul articolului "MARTURII SI DOCUMENTE DINTR-O MULTINATIONALA PHARMA: “FIRMA NOASTRA.... ” este gresit.

NU este vorba aici de nicio Multinationala Pharma. VitalAire este un brand international pentru activitatile Home Care din cadrul Grupului Air Liquide. Air Liquide este liderul mondial in domeniul gazelor pentru industrie, sanatate si mediu etc.

Daca ne-am lamurit ca oamenii nu sunt niste malefici pharma ci niste afaceristi "gazari (vanzatori de gaz)", ar fi cel mai bine sa vedem cine are de castigat din urma acestui nou scandal.

Dupa afacerea Hexi Pharma, in care singura (poate nici asta) certitudine este ca patronul Condrea a trecut la cele vesnice, se pare ca au castigat francezii de la ANIOS care au preluat locul companiei romanesti.
tolo pareri concentratoare oxigen VITALAIRE ROMANIA

Acum daca ar fi sa presupunem, daca va exista un scandal VitalAire atunci locul francezilor de la Air Liquide va fi luat de nemtii de la Linde AG care opereaza in Romania acelasi business cu Concentratoare de Oxigen prin intermediul firmei Oxigen Plus.

Nu credem ca directorul general Vital Aire Romania Lucian Bentu o sa aiba parte de acelasi copac puternic plasat unde trebuie pe sensul de deplasare, insa aceste anchete jurnalistice conduse de Tolontan si care vizeaza in marea majoritate zona medicala din Romania par a avea ratiuni mai mult sau mai putin ascunse.

In acest moment AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA detine un portofoliu de peste 9.500 de pacienti.

Si asta chiar daca din pacate, deficiente educationale si de mentalitate, ingreuneaza accesul pacientului la oxigenoterapie.

Oxigenoterapia constituie unul dintre tratamentele hipoxiei (oxigenarea insuficienta a tesuturilor), cauzata de o insuficienta respiratorie.

Oxigenoterapia este utilizata atat in mod temporar, in afectiunile acute (infectie, edem), cat si in mod indelungat si zilnic, in afectiunile cronice (bronsita cronica evoluata, de exemplu).

In anumite insuficiente respiratorii cronice, tratamentul, efectuat la domiciliu, este cvasicontinuu. Tratamentul amelioreaza imediat starea si calitatea vietii subiectului si, pe termen lung, evolutia bolii.

Intresant de urmarit desfasurarea acestei povesti, care a aparut BRUSC  in spatiul public in plina campanie electorala.

Si reaminitm ca o Multinationala Pharma (farmaceutica) inseamna cu totul altceva.

Ramane intrebarea: cum se duce Tolontan sa faca o investigatie la o multinationala pharma si nimereste la o multinationala de gaze?
MAI POTI CITI