Semnificatia adevarata a CRACIUNULUI intr-o Reclama emotionanta din 2016.

Reclame emotionante de Craciun 2016. In cateva saptamani vine perioada acea din an care ne este atat de draga. Vine CRACIUNUL. Iar alergatura de prin magazine iar dilema  gasirii cadoului preferat iar cu ce ma imbrac si unde ma duc.

Se spune ca vine perioada aceea din an numita uneori pragmatic SEZONUL SARBATORILOR. Dar nu,  CRACIUNUL  NU ESTE SEZON DE SARBATOARE.

Ce inseamna CRACIUNUL? E vorba de  ceea ce numim  THE FEELING adica SENTIMENTUL.Nu exista sarbatoare de CRACIUN daca nu suntem capabili sa simtim mai intai SPIRITUL sarbatorii.

Altfel e vorba doar de decoratii specifice de zgomot  nu de muzica nu de colinde. Cum sa simti spiritul acestei mari sarbatori?

Daca nu gasesti in tine caldura ce te invaluie in frig cum sa simti spiritul in jurul BRADULUI impodobit?

E ca si cum impodobesti BRADUL dar iti lipsesesc LUMINILE de CRACIUN. Stiti ce cadouri sa faceti celor dragi?

reclama emotionanta de craciun 2016 cu ursi de plus

Ce ar fi sa faceti o lista  pe care sa apara asa: De acest CRACIUN voi darui celor pe care ii consider dusmani:  IERTARE.

Celor pe care ii simt  ostili le voi darui TOLERANTA. Ce sa daruiesc copiilor? SA FIU UN EXEMPLU pentru EI.

NOI ce sa primim ? SENTIMENTE. Ce sa imi fac mie cadou ? Ce ati zice de putin RESPECT ?

Si ce ziceti sa va uitati in INIMA voastra? Cine nu este in stare sa simta in INIMA spiritul acestei sarbatori cu siguranta nu va gasi  SENTIMENTUL  acela nici macar in jurul BRADULUI.

Nu exista SARBATOARE DE CRACIUN fara un BRAD si fara sa ne strangem toata familia si prietenii  in jurul BRADULUI.

PAPA FRANCIS a spus asa  DUMNEZEU niciodata nu ne daruieste ceva   daca nu stie nu ar sti ca suntem capabili sa primim. Si daca ne face  acest cadou de CRACIUN este pentru ca stie ca oamenii sunt capabili sa inteleaga si sa primeasca.

Care este ZIUA care ne aduna pe toti  dupa  trecerea unui alt  an din viata? Da, ati ghicit CRACIUNUL este acea zi.

Si ceea ce este mai important.

XMAS is the perfect time to celebrate THE LOVE OF GOD and FAMILIY and to create MEMORIES for all time and that will last for ever. JESUS is GOD PERFECT GIFT , INDESCRIBABLE GIFT. The amazing thing is that not only we are able to receive a gift but we are able to share with other persons and every other people all over the year.

CRACIUNUL este timpul perfect pentru a celebra DRAGOSTEA lui DUMNEZEU si FAMILIA pentru a crea amintiri pentru   tot restul anului. DUMNEZEU este un dar ce nu poate fi descris in cuvinte. Lucrul extraordinar : sa intelegem ca suntem in stare sa primim un cadou dar suntem in stare sa DARUIM  SENTIMENTUL cu familia si ceilalti.

Si ce frumos ar fi sa fim in stare sa  ne purtam   cu  SENTIMENTUL de CALDURA  tot timpul nu numai in perioada numita pragmatic SEZONUL SARBATORILOR DE IARNA.

Si pentru ca o IMAGINE face cat o suta de cuvinte va invit dragilor sa urmariti  aceasta RECLAMA DE CRACIUN.  Va concura intr-un top al celor mai emotionante  reclame  de CRACIUN cum altfel.


V-ati gandit vreodata  cum se simte spiritul CRACIUNULUI la 2 , 5 , 10 17, 25 , 35  45  52  de ani? Dar de la 60 de ani in sus?

Ce credeti ca isi doresc parintii si bunicii nostri de CRACIUN? Poate reclama asta va va  da o sugestie. Despre adevarata semnificatie a CRACIUNULUI.
MAI POTI CITI