Reclama INTERZISA. Aqua Carpatica NU este unica apa curata spune CNA.

NU este prima data cand au loc RAZBOAIE intre Patronatului Apelor APEMIN si Jean Valvis cu a lui Aqua Carpatica. 

CNA a hotarat ca RECLAMA la Aqua Carpatica nu mai poate fi difuzata pe TV în forma actuala.

Decizia a fost luata cu putin timo in urma de CNA care a considerat ca reclama "Tu cum alegi apa pe care o beiîn care se tot repeta „apa mea e mai putin curata decât a ta” incalca 'grav' legislatia audiovizuala.

In sesizarea lor cei de la APEMIN sustin ca Reclama TV la AQUA CARPATICA este  o continuare a reclamelor anticoncurentiale difuzate în cursul lunii mai 2012, în care s-a folosit de asemenea imaginea unor minori sugerand consumatorilor si instigandu-i sa renunte la cumpararea altor ape minerale imbuteliate.
biografie Jean Valvis Aqua Carpatica reclame interzise

In 2012 s-a ridicat prima data problema la Aqua Carpatica se face reclama mincinoasa.

In primele reclame, ajunse sa fie la randul lor interzise de CNA, se spune ca Aqua Carpatica este singura apa din lume care nu are nitrati si ca este cea mai pura apa din lume, ceea ce este fals.

De atunci cei de la APEMIN au sustinut pe unde au putut, ca reclama induce în eroare consumatorul, calcand peste celelalte ape, sugerand ca apa celorlalti nu este buna, ci doar Aqua Carpatica.

Afacerea AQUA CARPATICA a inceput in anul 2010, atunci cand omul de afaceri Jean Valvis, printr-un credit de 9,2 milioane euro obtinut de la BCR la care s-au adaugat 3 milioane de euro surse proprii, a început constructia unei fabrici de apa la Vatra Dornei, prin firma Carpathian Springs.


Potrivit site-ului de prezentare, apa minerala Aqua Carpatica este extrasa dintr-un zacamânt ce provine din izvoarele ce curg din muntii vulcanici Calimani.

Jean Valvis a vândut in 2008 afacerea cu lactate din Dorna catre grupul francez Lactalis, într-o tranzactie evaluata între 70 si 90 milioane euro. Mai inainte, in anul 2002, Jean Valvis a vandut compania Dorna Apemin, producatorul apei minerale Dorna, catre Coca Cola, într-o tranzactie estimata la circa 40 milioane euro.

Unii zic si acum ca daca Coca-Cola i-ar fi dat pe mana exporturile de apa Dorna, atunci Valvis poate nu ar fi creat Aqua Carpatica ca sa-i depaseasca.

Vezi reclama interzisa de CNA la apa minerala Aqua Carpatica

Dincolo de brandurile pe care le-a creat, Valvis mai are un alt secret: sta în aceeasi cladire din centrul Capitalei, veche, care a apartinut lui Malaxa, de aproape doua decenii, de când a început sa faca afaceri în România „pentru a nu-mi schimba norocul”.

WIKI: Jean Valvis, nascut la 16 iulie anul 1954, in Atena, este un om de afaceri cu cetatenie greaca si elvetiana care se ocupa de dezvoltarea brandului de apa AQUA Carpatica, al celui de vin Domeniile Samburesti, dar si de afaceri in domeniul energiei verzi si al agriculturii bio.

apa plata cu lamaie beneficii, biografie Jean Valvis, Cea mai frumoasa reclama de Craciun, Coca-Cola Lime Reclama, 
MAI POTI CITI