PROIMMUNITY pareri despre Formula complexa pentru o Imunitate puternica.

Capsulele Proimmunity  de la Fiterman Pharma sunt indicate pentru a creste rezistenta organismului la infectii, datorita ingredientelor naturale pe care le contin.

Este vorba despre extractul de echinacea, extractul din fructe de soc, vitamina C, extractul de propolis si vitamina D3.

Cercetarile au aratat ca aportul adecvat de vitamina D3 poate aduce beneficii insemnate sistemului imunitar. Unul dintre beneficii administrarii este, de exemplu, faptul ca vitamina D3 participa la procesul de diviziune normala a celulelor.

Capsulele Proimmunity contin in compozitie conform prospectului un extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de scaderea la jumatate a perioadei de boala (actiune demonstrata clinic, in cazul in care s-a administrat de la primele semne de boala).
pareri forum PROIMMUNITY capsule cu zinc

Contine si o forma organica de ZINC, care este usor absorbita de catre organism.

Zincul are o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imun, fiind demonstrat clinic ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice.

Complexul de propolis, echinacea si vitamina C reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator, este un fapt dovedit din punct de vedere medical.

Proimmunity este eficient si in ameliorarea simptomelor racelii si gripei (nas infundat, dureri in gat, febra, frisoane), in scurtarea perioadei de boala, cat si in reducerea timpului de recuperare dupa infectiile respiratorii si cele din sfera ORL.

Proimmunity are o pregnanta actiune antimicrobiana si reduce si inflamatiile din corp.

Pentru stimularea imunitatii se recomanda administrarea PROIMMUNITY in special in sezonul rece, astfel: in cure de 2 saptamani, care sa alterneze cu pauze tot de 2 saptamani, timp de tei luni.

Se iau cate 2 capsule pe zi. In cazul infectiilor respiratorii precum si in perioada de convalescenta, se recomanda ca adjuvant si se ia 1 capsula, de 3 ori pe zi.

Capsulele nu sunt recomandate doar adultilor, ci si copiilor care au implinit varsta de 7 ani.

PROIMMUNITY capsule nu se administreaza persoanelor are au hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.Comentarii

Trimiteți un comentariu