Prima reclama de Craciun 2016, o reclama emotionanta de sarbatori de la John Lewis.

Povestea lui Buster, catelul care a primit cadoul perfect de Craciun s-a transformat intr-o reclama emotionanta de sarbatori. Desigur ca in fiecare an, sezonul reclamelor de Craciun este inceput de celebra companie britanica John Lewis, care si in 2016 vine cu un spot viral si emotionant.

Daca in anii trecuti magia Sarbatorilor ne-a fost adusa de cei de la  John Lewis cu povesti emotionante precum cea a batranului care traia singur pe luna si primea un cadou de la o fetita curioasa de pe Pamant sau de ursul pe care prietenul lui, iepurasul, l-a trezit din hibernare pentru a trai si el bucuria zilei de Craciun, in 2016 spotul publicitar îl are în centrul atentiei pe Buster, un catel din rasa Boxer.

Spotul de doua minute întruchipeaza povestea unei fetite pe nume Bridget si a cainelui ei, Buster, de unde si numele campaniei publicitare: Buster the Boxer.

reclama de craciun 2016 john lewis catelul buster

Povestea reclamei de Craciun 2016, Buster de Boxer incepe atunci cand parintii unei fetite cumpara o trambulina ca si cadou de Craciun, o instaleaza în curtea din spate, dar noaptea, aceasta va fi atractia animalelor salbatice, pe care doar Buster le vede.

Inchis în casa, catelul priveste mahnit pe fereastra  cum vulpile, aricii si veveritele se distreaza si sar pe trambulina nou cumparata.

In dimineata Craciunului, fetita Bridget fuge pe scari entuziasmata pentru a descoperi cadoul din partea parintilor, dar catelul Buster iese imediat cum se deschide usa si merge direct pe trambulina, sub privirile socate ale tuturor.Vezi Prima reclama de Craciun 2016 Buster the Boxer

Mesajul de final al reclamei de Craciun 2016 este acela ca lantul de magazine John Lewis ofera „cadouri pe care toata lumea le va iubi”.

Compania  John Lewis va dona catre The Wildlife Trust o parte din vanzarile jucariilor de plus care vor înfatisa animalele care apar în reclama: catelul Buster va costa 15 lire, iar celelalte animalute, 12 lireComentarii