Pareri Supa de legume si ciuperci in meniul McDonald’s Romania.

De maine, toate cele 67 de restaurante McDonald’s din Romania vor avea in meniu supa crema de ciuperci si supa de legume cu crutoane.

Este prima incercare a comaniei McDonald's de a vinde un tip de mancare gatita. Spunem “un tip”, pentru ca aceste supe vin gata facute, la punga.

Iar crutoanele pentru supa sunt si ele gata preparate si gata pentru a fi servite.

Potrivit notei interne trimisa tuturor restaurantelor, cele doua produse vin gata facute, la punga, fiecare punga continand 2,5 kilograme de supa.

Produsul, la care se adauga crutoane si ele gata facute, se incalzeste in supiere speciale.
pareri-meniu-supa-crema-de-ciuperci-macdonalds

Supierele au un vas exterior unde se toarna apa, aceasta fiind încalzita electric si antreneaza, la rândul ei, incalzirea supei din vas. “

Supiera functioneaza ca o baie de aburi.

Temperatura preparatului este mentinuta de o manta de apa încalzita electric.

Pentru reducerea timpului de incalzire a apei, utilizati "apa calda”, suna indicatiile conducerii McDonald’s catre angajati.

Fiecare supa de legume sau ciuperci de la McDonald's va fi servita într-un bol de plastic, la care va fi atasat o lingura de plastic.

Pretul noilor produse nu este comunicat de catre Departamentul Asigurarea Calitatii. I se comunica fiecarui director de restaurant în parte.

Decizia Mc Donald’s, in premiera pentru Romania, de a oferi mancare “gatita” in meniul zilnic vine ca urmare a orientarii strategiei brand-ului american de a oferi o “culoare” locala mancarilor servite în restaurantele sale din tara noastra.

In acest sens, în ultimii ani, restaurantele McDonald’s România au introdus în meniu produse ca McPorc si McMici.

Mai mult, initiativa lantului de restaurante McDonald's vine în întampinarea tendintei din ce in ce mai pronuntate a romanilor de a evita mancarea de tip fast-food, considerata si promovata a fi nesanatoasa.


Comentariile sunt inchise