Pareri NEOVADIOL crema Vichy contra semnelor vizibile ale menopauzei asupra pielii,

Expertii sunt de parere ca NEOVADIOL COMPLEX SUBSTITUTIV de la Vichy este o crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur, indicata mai ales tenului uscat.

Crema Neovadiol Complex Substitutiv pentru piele uscata este o emulsie usoara si hranitoare.

Uleiul de tarate, uleiul de caise, ceara de albine si untul de shea ofera confort pielii.

Odata aplicata textura Crema Neovadiol Complex Substitutiv este non-grasa, non-lipicioasa si se raspandeste perfect pe piele.

Cu complexul substitutiv inovator, pielea este transformata treptat sub actiunea cremei Neovadiol Complex Substitutiv.
pareri Crema Neovadiol Complex Substitutiv forum

Densitatea, confortul si prospetimea pielii sunt restaurate.

Tenul devine mai stralucitor si mai neted si volumele sunt redefinite treptat.

Crema Neovadiol Complex Substitutiv de la Vichy isi bazeaza eficacitatea pe patru ingrediente principale: PRO-XYLANE, HEPES, GLICERINA si HEDIONE.

PRO-XYLANE este ingredientul principal din compozitia cremei Neovadiol Complex Substitutiv.

Concentratia moleculei biomimetice PRO-XYLANE  patentate de Vichy a crescut la 3%, de zece ori mai mult decât formula anterioara.

Neovadiol Complex Substitutiv actioneaza asupra a cel putin trei elemente implicate în tineretea pielii: colagenul I si III, surse de fermitate si densitate; sinteza GAG; reducerea punctelor negre, prin actiune asupra fibroblastului.

Pielea este hranita la toate nivelurile si devine mai ferma si mai consistenta. Ridurile sunt umplute si tenul devine mai luminos si mai neted.

Binecunoscut pentru proprietatile de exfoliere, HEPES actioneaza asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturala.

Prin reglarea exfolierii, promoveaza regenerarea celulara, modifica aspectul pielii la suprafata si combate eficient pielea aspra si tare.

Un derivat de acid iasmonic, HEDIONE creste productia naturala de lipide (scualen, trigliceride si ceruri) care se gasesc in sebum si lipsesc la menopauza. Prin urmare, netezeste pielea, si îi restabileste confortul si supletea.

Ca si mod de utilizare crema Neovadiol Complex Substitutiv  se aplica in fiecare dimineata pe pielea curata, pe întreaga fata.

Daca doriti, crema Neovadiol Complex Substitutivse poate aplica si de doua ori pe zi, dimineata si seara.


Comentarii