Pareri KOLLAGEN DOPPELHERZ SYSTEM 11.000 PLUS pretul tenului sanatos si articulatiilor tinere.

 Sa ne facem o părere despre Kollagen 11.000 PLUS flacoane unidoza de la Doppelherz, un produs interesant pentru mobilitatea si flexibilitatea articulațiilor si regenerarea cartilajului care simultan se adresează si persoanelor preocupate de aspectul si de sănătatea pielii, care doresc sa-si mențină aspectul tânăr al tenului, indiferent de vârstă.

Parerea consumatorilor despre extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Kollagen 11.000 PLUS 30 fiole, Lollagen 11000 plus contraindicatii:

1. Sentiment Pozitiv - 0,70

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Sentiment Neutru - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

pareri-forum-doppelherz-kollagen-11000-plus



Parte din gama Doppelherz pentru sistemul osos si articulatii, Doppelherz system Kollagen 11.000 flacoane unidoza contine in compozitie conform prospectului nutrienti care contribuie la sanatatea aparatului locomotor si ajuta la protectia celulelor.

In plus, substantele nutritive atent combinate sunt oferite in flacoane unidoza care contin solutia orala gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de padure.

Astfel, flacoanele unidoza de Kollagen sunt usor de luat chiar si atunci cand nu va aflati acasa.

Evident principalul ingredient din Kollagen 11000 este colagenul.

Conform studiilor medicale, s-a ajuns la parerea ca acest colagen reprezinta proteina cea mai importanta din punct de vedere cantitativ din organismul nostru.

Colagenul detine ponderea principala în majoritatea tesuturilor conjunctive si de sprijin si determina proprietatile acestora.

De asemenea, colagenul reprezinta un constituent al oaselor, cartilajelor si ligamentelor.

O fibra de colagen prezinta o rezistenta considerabila la tractiune: de exemplu, pentru ruperea unei fibre de colagen cu un diametru de 1 mm, este necesara o sarcina de 10 – 40 kg.

Colagenul confera pielii fermitate si un aspect sanatos. Un aport insemnat de colagen este cea mai buna solutie pe care o avem la dispozitie împotriva efectului pe care îl au asupra pielii expunerea îndelungata la raze ultraviolete, fumatul, sedentarismul, deshidratarea sau consumul excesiv de zahar.

Compozitie Kollagen 11.000 Plus fiole Doppelherz conform prospectului (flacon de 25 ml):
  • 11g hidrolizat de colagen de origine bovina, 
  • 100 mg sulfat de condroitina de origine bovina, 
  • 60 mg vitamina C
  • 16,5 µg seleniu 
  • 300 µg cupru
  • 5 µg vitamina D

Vitamina C si oligoelementele Seleniu si Cupru
contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Stresul oxidativ este cauzat de compusii reactivi de oxigen, care includ si radicalii liberi. Daca o celula este expusa la mai multi compusi reactivi de oxigen, se poate degrada instantaneu.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru functionarea normala a ligamentelor si a sistemului osos.

Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Cuprul contribuie la sinteza transaminazei (are rol in metabolismul aminoacizilor), a lizinoxidazei (influenteaza elasticitatea peretilor arteriali, a tendoanelor si a ligamentelor prin faptul ca favorizeaza reticularea elastinei si a colagenului).

Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular.

Mod de administrare Kollagen 11.000 Plus 10 fiole Doppelherz :
  • Se recomanda a se consuma zilnic conținutul unui flacon unidoza. 
  • Agitati flaconul inainte de a consuma soluția.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suntem de părere ca Persoanelor care se confrunta cu probleme articulare poate fi util persoanelor care desfasoara activitate fizica intensa si solicitanta pentru articulatii, oase, muschi si persoanelor preocupate de aspectul si de sanatatea pielii, care doresc sa-si mentina aspectul tanar al tenului, indiferent de varsta.

Compozitie Kollagen 11.000 Plus, Fiolele cu colagen GEROVITAL, hidratarea pielii din jurul ochilor, indicatii Fiole Colagen, 
MAI POTI CITI