Pareri Biotitus Derma unguent cicatrizant in toate fazele de vindecare a ranilor.

Sa ne facem o prare despre Biotitus Derma, un unguent produs din componente naturale care are rol epitelizant, bacteriostatic si antifungic.

BIOTITUS Derma este un unguent cu efecte dovedite în tratarea mai multor tipuri de afectiuni la nivelul pielii în mediul umed, oferind solutii în toate fazele de vindecare a plagii.

Datorita virtutilor curative ale ingredientelor din compozitie, unguentul Biotitus Derma este folosit cu succes in tratamentul arsurilor (indiferent de natura lor), al escarelor, eczemelor, dermatitelor de contact, psoriazisului.

Biotitus Derma de la Biotifarm si-a dovedit eficienta si in tratamentul postpeeling chimic sau cu laser, dar si in cel al zonei donatoare in cazul grefei de piele.

Pareri-Forum-Biotitus-Derma-unguent-50-ml

Unguentul Biotitus Derma stimuleaza aparitia tesutului de granulatie si favorizeaza cicatrizarea prin stimularea celulelor epiteliale, a keratinocitelor si a celulelor endoteliale, prin reinstalarea barierei lipidice a pielii si a productiei de colagen si elastina.

Deasemenea  unguentul Biotitus favorizeaza epitelizarea chiar si în cazul leziunilor profunde prin stimularea rezervelor de celule  epiteliale restante; accelereaza vascularizatia de neoformatie; are efect antiinflamator.

Conform prospectului, Unguentul Biotitus Derma asigura preventia si controlul contaminarii microbiene.

Are efect bacteriostatic demonstrat asupra: Staphylococcus aureus, Streptococcus gr.A, Enterococcus, E. Coli, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella oxytoca, Enterobacter cloacae, Enterobacter aerogenes, Providentia stuartii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa. Este un bactericid puternic în cazul contaminarii cu Staphylococcus aureus si Streptococcus pyogenes gr.A si are efect antifungic asupra Candida albicans si Aspergillus niger.

Continutul de gliceride, acizi grasi, flavonoide, vitamina A, E s K din olivae oleum (ulei de masline) si cu oleum helianti (ulei de floarea-soarelui), stimuleaza regenerarea celulelor, formarea de colagen si elastina, si asigura hidratare tesutului.

Acidul fenolic din uleiul de masline, acidul ricinoleic din hydrogenatum oleum ricini, colofoniu, camfor au efecte antiseptice, antibacteriene si antifungice.

Mod de utilizare Biotitus Derma unguent: tubul cu unguent se pot utiliza atat in timpul spitalizarii cat si in ambulator, la recomandarea medicului.

Unguentul Biotitus Derma unguent  se aplica in strat de 1-2 mm pe toata plaga.

Se aplica apoi un pansament ocluziv care confera o protectie a mediului favorabil vindecarii,produs de unguent.

In cazul arsurilor modul de utilizare a unguentului Biotitus Derma este:
 • produsul se aplica zilnic ,dupa toaleta plagii cu solutii hipertone (ser fiziologic sau antiseptice usoare) si indepartarea tesuturilor necrotice.
 • dupa aparitia mugurilor de epitelizare,produsul poate fi aplicat la 2 zile;
 • pielea nou formata prin epitelizare spontana se maseaza zilnic cu unguent,pentru intretinere si maturare a epiteliului.
In cazul afectiunilor dermatologice Biotitus Derma se utilizeaza astfel:
 • unguentul se aplica in strat uniform  de 1-2 mm pe toata zona afectata;
 • se aplica apoi un pansament ocluziv care confera o protectie a mediului favorabil vindecarii,produs de unguent;
 • pielea nou formata prin epitelizare spontana se maseaza zilnic cu unguent,pentru intretinere si maturare a epiteliului.
Parere noastra este ca Biotitus Derma unguent este un produs inovativ, relativ nou aparut pe piata, insa care prin compozitia sa asigura un efect de epitelizare chiar si în cazul leziunilor profunde.


Comentarii

 1. buna ziua, im
  n cazul ulcerelor varicoase cum de procedeaza?La cate zile se aplica unguentul?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.