Horoscop Chinezesc 2017 SARPE! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia SARPE!

Horoscopul chinezesc 2017 SARPE. Ani de nastere zodia SARPELUI 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Conform zodiacului chinezesc Saprele poate fi un uneltitor singuratic si intotdeauna e dotat cu gusturi diferite si cu un ochi experimentat pentru a cauta ocaziile avantajoase. Ii place sa se miste repede si in tacere.

Nu veti putea sa il opriti, el aszandu-se intr-o pozitie stabila dinainte. Isi va dori foarte mult viata linistita si luxul. Dupa, va cauta puterea si bogatia.

Sarpele are idei precise si de viitor si va dori tot ce e mai bun. De departe este cel mai tacut si rezervat tip, neclar si ingamfat.

Sarpe Horoscop chinezesc general 2017 Anul 2017 este o perioada in care pentru nativii zodiei SARPE afectiunea prinde forme cumva acide, ori pur si simplu foarte profunde!
Horoscop Chinezesc 2017 Zodia SARPE

Este perioada în care lucrurile avanseaza într-o forma considerabila, mai ales din punct de vedere al valorilor si al stabilitatii materiale!

O perioada extrem de eficace mai ales ca si sursa de întretinere a propriei relatii.

Perioadele cele mai active pentru SARPE in plan sentimental-relational in 2017 sunt: februarie, martie-aprilie, iunie-septembrie si decembrie. Este dificil de spus daca vor aduce evenimente fericite sau nefericite. Oricum, asteaptati-va la ceva agitatie si inarmati-va cu rabdare, optimism si simtul umorului.

Sarpe Horoscop chinezesc bani 2017 Placerea si bunastarea sunt de asteptat, in partea a doua a anului 2017. Cum veti simti o mare nevoie de armonie in casnicie, veti face in asa fel incat sa creati o atmosfera placuta si senzuala, care il va sensibiliza pe partener.

Pana la sfarsitul lunii august 2017, vantul prielnic bate dinspre departari: succesul are legatura cu drumurile, strainatatea, colaborarile la distanta.

Alte oportunitati, inlesniri si realizari vizeaza sfera intelectuala, studiile, specializarile, preocuparile culturale sau universitare, cercetarea, editarea, publicarea.

Primul semestru din 2017 este o perioada excelenta pentru Serpi de a pregati un masterat sau un doctorat, pentru a castiga o bursa in strainatate.

Se produce o extindere a orizontului cunoasterii, atat la nivel fizic, cat si intelectual-spiritual.

Sarpe Horoscop chinezesc sanatate 2017 In acest an Serpii sunt in crestere de forma. Au energie, iar moralul este sus.

Incearcati sa faci miscare: mergi la sala, la patinoar, la schi sau la dans!

Evita abuzurile si substantele toxice, sub orice forma; du o viata ordonata, cu program regulat.

In semestrul doi din 2017 Serpii se pot confrunta cu comportamente neobisnuite, pofte nemaiavute, reactii ciudate ale organismului la stimulii obisnuiti, fie este vorba despre boli imprevizibile, neasteptate, dar nu neapart grave.

Sarpe Horoscop chinezesc dragoste 2017 Pot aparea obstacole sau indepartari, se poate sa-l simti pe celalalt mai distant, mai inchis sau chiar tu sa manifesti reticente si exigente.

Varsta sau diferenta de varsta este posibil sa aiba o insemnatate aparte.

Cariera sau studiile interfereaza vizibil cu relatia.

Partenerul/partenera poate sa treaca prin dificultati (sanatate, cariera s.a.). Sarpele este foarte posesiv si gelos.

Pentru Sarpe, combinatia perfecta este o alternanta a momentelor de solitudine cu întalnirile pline de tandrete si pasiune salbatica. Comentarii

Trimiteți un comentariu