Horoscop Chinezesc 2017 IEPURE. Trebuie sa profitati de aceasta perioada plina de oportunitati.

Horoscopul chinezesc 2017 IEPURE. Ani de nastere zodia Iepurelui : 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Femeia Iepure este cu precadere o sentimentala, iar barbatul Iepure mai degraba un realist. El prefera sa-si petreaca timpul în compania altor barbati, dar fiind mereu gata de o noua aventura. Pe de alta parte, ea nu suporta sa fie tradata sau neglijata.

IEPURE Horoscop chinezesc general 2017 Un an putin agitat dar in care nu vor lipsi ocaziile pentru a-si atinge toate obiectivele.

Daca vei reusi sa iti perfectionezi felul in care comunici, vei reusi chiar sa iti depasesti toate asteptarile. Va trebui insa sa aranjezi lucrurile si sa iti calmezi temperamentul care este uneori mult prea abrupt.
Horoscop Chinezesc 2017 IEPURELE bani dragoste sanatate

Energia conferita de Cocosul de Foc trebuie consumata in actiuni vii, dinamice.

IEPURE Horoscop chinezesc dragoste 2017 Prioritatile cuplului sunt indeosebi de ordin practic.

Se mai poate sa cantaresti ofertele amoroase sau matrimoniale prin prisma stabilitatii financiare sau a avantajelor concrete pe care ti le ofera.

Relatia cu partenerul de viata este bazata pe complicitate si pe cordialitate. Impreuna, veti lua decizii importante, care va vor influenta viitorul.

Veti sti sa va rezervati cat mai multe momente de relaxare in doi. Celibatarii, uitandu-se pe calendar si vazand ca anul este pe sfarsite decid ca a veni vremea sa se indragosteasca si ei.

IEPURE Horoscop chinezesc bani 2017 Abtine-te de la speculatii financiare, nu cheltui exagerat pe placeri si nu umbla dupa chilipiruri pentru ca s-ar putea sa nu deosebesti o opurtunitate de un fals castig.

Munca Iepurilor este fructuoasa, aducatoare de bani. Este posibil sa aiba tangenta cu sfera imobiliara, cu cea a energiei si a resurselor naturale, cu industria, constructiile, medicina sau chiar cu armata.

Incepand cu luna iunie sansele vor fi de partea ta si optimismul tau te va face parca sa prinzi aripi. Din acest moment, capacitatile tale vor incepe sa fie remarcate si nu va mai trebui sa depui unele eforturi inutile.

IEPURE Horoscop chinezesc sanatate 2017 Tensiune, stres, senzatie de apasare, care se pot propaga pe tot parcursul lunii aprilie 2017.

Peste asta, mai pot aparea si ale indispozitii sau inconveniente, in a doua jumatate a anului 2017.

Intestinele tale se vor arata cand lenese, cand foarte active. Atentie deci daca dai dovada de prea multe emotii. Aceasta parte a corpului poate suferi cel mai mult din cauza lor.

Poate ca vei suferi o operatie inspre luna octombrie dar acest lucru nu le va afecta pe persoanele hiper active.


Comentarii