Gerovital Crema Modelanta pentru abdomen plat o parere despre pretul unei siluete de vis.

Gerovital ne invita sa ne facem o parere despre o crema modelanta pentru abdomen plat care promite o remodelare a taliei in mod natural.

Conform prospectului, Crema Modelanta pentru abdomen plat de la Gerovital contin in compozitie complexul inovator Bio-Slim PF.

Bio-Slim PF contine cafeina, alge si extracte vegetale cu efecte in arderea si eliminarea depozitelor de grasime, drenarea fluidelor, imbunatatirea microcirculatiei si a metabolismului celular.

Cafeina ajuta la diminuarea retentiei de lichid ca urmare a reducerii circulatiei sanguine si limfatice.

Cafeina reuseste aceasta pentru ca are un potential lipolitic si termic foarte eficient.

In cele mai multe cazuri cofeina ajuta la obtinerea unor rezultate uimitoare pentru femeile cu celulita. Cofeina este absorbita imediat de piele unde pur si simplu topeste grasimile.
pareri forum Gerovital Crema Modelanta pentru abdomen plat

Uleiul natural de lamaie favorizeaza detoxifierea, cresterea tonusului si fermitatii. Se poate utiliza si dupa nastere, pentru remodelarea abdomenului.

Uleiul de lamaie functioneaza ca un tonic, imbunatateste circulatia sangvina, scazand presiunea din venele varicoase.

Uleiul de lamaie actioneaza, in principal, asupra capilarelor de sub piele, dar functioneaza si ca remediu in privinta celulitei.

Printre cele mai cunoscute dintre aceste solutii pentru a scapa de grasimea de pe abdomen se afla si masajul.

Masajul se regaseste în multe dintre tratamentele de remodelare corporala si anticelulitice care au la baza conceptul ca masajul viguros creste fluxul sanguin, indeparteaza toxinele si reduce excesul de lichid în zonele deseori afectate de celulita.

Masajele sunt bineinteles insotite de creme. Iar Gerovital Crema Modelanta pentru abdomen plat contineingrediente naturale care ajuta la reducerea vizibila a grasimei de pe abdomen.

Parerea noastra, regasite de altfel si pe numeroase forumuri, este ca  Gerovital Crema Modelanta este recomandat pentru remodelarea sil;uetei insa... doar in combinatie cu o dieta echilibrata si exercitii fizice.

Pretul unui tub de Gerovital Crema Modelanta Body Slim este aproximativ 18 lei.Comentarii