Ducray Keracnyl. Pareri despre un produs revolutionar anti-acnee.

Pareri pro si contra despre cremele Keracnyl produse care se pot gasi in farmacii si au urmatoarele preturi: Keracnyl gel spumant – 46 lei, Keracnyl PP- 60 lei, Keracnyl Control- 60 lei, Keracnyl Repair-60 lei.

Ducray Keracnyl sunt recomandare pentru tratamentul complet al acneei. Au actiune keratoregulatoare, seboregulatoare, antiinflamatoare si bactericida.

Myrtacine din compozitia KERACNYL  actioneaza dublu asupra biofilmului P. acnes  fiindca impulsioneaza descompunerea biofilmului existent si împiedica organizarea unuia nou.

De asemenea, Myrtacine scade rezistenta P. acnes în fata tratamentelor impotriva acneei.

Keracnyl Repair, pentru pielea cu tendinta la acnee severa: garanteaza hidratare si reparare intensa. Reduce cu 97% semnele de uscaciune, este hipoalergenic si non-comedogenic. Keracnyl Repair beneficiaza de sistemul Cosmetica Sterila (formula ramâne intacta pe toata durata utilizarii, 0% conservanti).

Keracnyl gel spumant, pentru igiena: reduce cosurile si punctele negre prin reglarea secretiei de sebum. Gel spumant fara sapun pentru curatarea pielii acneice. Curata delicat si purifica in profunzime.  Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase.

pareri pro si contra despre crema Keracnyl


Keracnyl control, pentru puncte negre si leziuni acneice recidivante: deblocheaza porii si reduce punctele negre cu 90%, prevenind în plus  si recurenta producerii de sebum. Se aplica o data sau de 2 ori pe pielea curata. A se evita zona sensibila din jurul ochilor si buzele. Poate cauza in mod exceptional ,usoare intepaturi. Acestea sunt pasagere si datorate in mod exclusiv actiunii eficiente a produsului.

Keracnyl PP, pentru leziuni acneice inflamate: îmbunatateste toleranta pielii la tratamentele anti-acneice, având actiune dovedita clinic ( în sapte zile). Keracnyl PP, este singurul produs antiinflamator care optimizeaza si îmbunatateste toleranta pielii la tratamentele anti-acneice, fiind nr 1 în Franta pe îngrijirea antiseboreica. Keracnyl PP are actiune eficienta asupra cosurilor în 7 zile (dovedita clinic) si reduce semnele persistente.

Rasfoind grupurile de discutii de pe FB si cititind discutiile de pe diverse forumuri de profil, reiese ca parerea generala a celor care au utilizat gama de creme antiacneice Ducray Keracnyl este ca aceste isi dovedesc eficienta, astfel incat pretul platit se justifica din plin.

Tags: clostridium difficile tratament forum, crema extract de melc Gerocossen, Ducray Keracnyl acenee forum, 
MAI POTI CITI