Concurs Star Popcorn. Desemnarea castigatorilor in data de 5 decembrie.

In data de 28 noiembrie 2016 va avea loc cea de-a patra extragere a premiilor saptamanale ale concursului “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” si va viza inscrierile in concurs efectuate intre 21 noiembrie – 27 noiembrie 2016;

In data de 5 decembrie 2016 va avea loc cea de-a cincea extragere a premiilor saptamanale si va viza
inscrierile in Campanie efectuate intre 28 noiembrie – 4 decembrie 2016.

Extragerea pentru castigatorul Marelui Premiu “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” va acea loc pe data de 7 decembrie 2016 si va viza inscrierile in concurs efectuate intre 31 octombrie, ora 18:00 – 4 decembrie 2016, ora 23:59.

In cadrul fiecarei extrageri saptamanale vor fi desemnati 5 castigatori/ saptamana ai premiilor
mentionate la art 5.2, conform saptamanilor in care se va face extragerea si cate o rezerva pentru fiecare premiu, urmand ca fiecare castigator sa fie supus procesului de validare a castigului.

castigatori premii concurs star popcorn televizor

Un Participant poate castiga cel mult un Premiu Saptamanal pe parcursul Campaniei si Marele Premiu din Concursul “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn”.

In caz in care nu stiati,  Marele premiu ale concursului “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” este un Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072, 4K Ultra HD.

Saptamanal in concursul “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” se acorda 5 premii formate din: 1 cutie de Star Popcorn,1 abonament Voyo pentru 3 luni, 1 slanket si un 1 bol brand-uit Star Popcorn prin tragere la sorti.

Participantii care au fost desemnati castigatori ai Premiilor Saptamanale si castigatorul Marelui Premiu ale concursului Star Popcorn, vor fi contactati prin apel telefonic la numarul de telefon pe care l-au completat in formularul de participare, in intervalul orar 09:00 – 18:00, in primele 2 zile lucratoare de la momentul tragerii la sorti a premiilor, si vor fi informati cu privire la calitatea lor de castigator si etapele ce trebuie parcurse in vederea validarii in calitate de castigator final.

In cazul in care prin acest apel telefonic castigatorul concursului Star Popcorn nu poate fi contactat, va primi un e-mail in a 3-a zi lucratoare dupa momentul tragerii la sorti, in care i se va aduce la cunostinta ca a fost desemnat castigator ca urmare a tragerii la sorti si ca, pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa contacteze Organizatorul la numarul de infoline: 021 467 3704, tarif normal, in maxim 24 ore de la ora trimiterii e-mailului.

In cazul in care nu se primeste nici un raspuns in termen de 24 ore de la trimiterea e-mailului, se va trece la validarea rezervelor, acolo unde este cazul, care va fi facuta dupa acelasi procedeu.

Deci... simplu si delicios. Mancati Star Popcorn si poate aveti parte de un TV LED 4K!
MAI POTI CITI