Biografia Irina Voinea aka IVY stilista lui Smiley pe care Libertatea o vede si iubita.

Ziarul Libertatea incearca sa il cupleze pe Smiley cu Irina Voinea. Acestia scriu ca Smiley si stilista lui, Irina Voinea, au o relatie sentimentala de cateva luni, insa doar apropiatii stiu de sentimentele celor doi.

Insa... nu au nimic concet cu care sa probeze aceast lucru. Singura proba, trasa de par desigur, este faptul ca pe Facebook la fiecare fotografie unde apare Smiley impreuna Irina sunt postate doar comentarii sugestive, inimioare, dar si mesaje de lauda la adresa lor.

Slab rau de tot, daca doar atat ati putut produce.

Dar sa vedem care este biografia Irinei Voinea, ci este este si cu ce se ocupa.

Irina Voinea este un tanar designer care a parasit Romania in urma cu cinci ani.

Irina a terminat design vestimentar la prestigioasa universitate  University for the Creative Arts din Londra, unde a fost remarcata din primul an pentru simtul incredibil al materialelor fine si al exploziilor de culoare.

biografia irina voinea wiki stilistului lui smiley

Insa adevarata poveste de succes incepe din momentul in care a realizat ca desi este femeie, adevarata ei pasiune sunt hainele barbatesti si a decis sa renunte la rochiile de gala in favoarea Menswear-ului.

Irina Voinea spune ca cel putin in urmatorii ani vrea sa stea in afara pentru ca s-a obisnuit acolo si momentan ii este greu sa se intoarca.

Ca designer de haine barbatesti, in Romania este inca greu pentru ca este o latura mai putin dezvoltata si clientii nu sunt asa multi ca in Londra sau Milano.

Spune ca este la varsta la care visez cu ochii deschisi si inca nu se regaseste in industria de aici.

In general Irina Voinea se inspira mult din stereotipuri intr-o lume in care o mare majoritate sunt ghidati de aceste tipare si in care oamenii sunt interesati mai mult de "capra vecinului".

Ii place sa se joace; culorile folosite in colcetii au venit din tablourile lui Paul Hitter, un artist roman extrem de talentat. Creatiile Irinei Voine sunt asa cum este si ea: colorata si plina de viata.

Mai toate vedetele de top, Antonia, Alex Velea, Randi, Mihai Morar, Smiley, Konstantin poarta tricouri realizate de designerita romanca rezidenta la Londra, Irina Voinea aka IVY.