Biografia Andreea Ilie mezzosoprana care a jucat dezgolita in „Barbierul din Sevilla”.

Wiki Andreea Ilie cea mai frumoasa mezzo-soprana romanca. Timisoreanca Andreea Ilie (nascuta in data de 21.11.1984 ) a reusit sa isi faca un nume intre cele mai apreciate manechine din Vest, dar si ca o talentata mezzosporana la Filarmonica Banatul.

Citand dintr-o neoficiala biografie, putem spune ca pentru Andreea Ilie dragostea pentru muzica s-a nascut treptat si ca, initial, nu a vrut sa urmeze o cariera artistica, pentru ca a vazut cat de greu i-a fost fratelui ei, un reputat trompetist la Londra.

Andreea Ilie a urmat liceul de muzica Ion Vidu si a descoperit ca are calitati de mezzosoprana.

Tot in acea perioada a castigat primul concurs de Miss si si-a dat seama ca si atuurile fizice pot fi foarte importante.

A  inceput sa participe la mai multe concursuri de frumusete, unde a obtinut, aproape intotdeauna, titlul de miss popularitate, iar apoi au început prezentarile de moda.

biografie Andreea Ilie mezzosoprana sexoasa care canta in costum de baie

Primul rol pe care l-a interpretat Andreea Ilie , in anul IV de facultate, a fost cel al Zitei din Gianni Scchichi a lui Puccini, iar din anul I lucra deja ca mezzosoprana la Filarmonica Banatul.


Intr-o perioada in care frumusetile scenei se remarca doar pe scena pop, podiumurile de prezentare ori ringurile discotecilor, Andreea reuseste sa atraga admiratia si aplauze furtunoase pe scene prestigioase.

Constienta de atuurile sale, Andreea este mezzo-soprana preferata a celor de la Holograf, alaturi de care a cantat nu de putine ori.

In ultima perioada Andreea Ilie a fost invitata sa cante in timp ce manechinele defilau, in cadrul evenimentelor designerilor Félix Ramiro, Aura Dumitru, Simona Noroc, Brazilian Carnival Fashion show, emisiuni TV etc.

Primul ei videoclip poarta numele de „Nella Fantasia”. Dealtfel, artista timisoreanca a realizat alaturi de producatorul si DJ-ul Sean Norvis si o piesa mai „dance“, melodia „Se si perde un amore“ fiind editata de Spread Your Legs Recording.

Acum mezzosoprana Andreea Ilie a jucat pe scena Opera Nationala Bucuresti, in „Barbierul din Sevilla”, aproape dezbracata. cantand doar in costum de baie.

Inediata interpretare a operei lui Gioachino Rossini in care Andreea canta in costum de baie (regia, scenografia si show-ul de lumini) apartine italianului Matteo Mazzionni, care si-a dorit sa imbine traditia teatrului de opera clasic italian cu tendintele contemporane din lumea artelor spectacolului.

Si se pare ca a fost un pariu castigator. Dovada ca cele doua reprezentatii ale piesei, prima premiera a operei în stagiunea 2016-2017, s-au desfasurat cu sala plina ochi.

Tags: Andreea Ilie mezzosoprana in costum de baie, costume de baie 2016 tendinte, CV Andreea Ilie mezzosoprana, Moartea sopranei Mirela Zafiri, 
MAI POTI CITI