Biografia Adrian Perjovschi hair stylist-ul IUBIT de Adelina Pestritu.

Cancan da pe surse stirea mondena ca Adelina Pestritu are un nou iubit in persoana stylist-ului Adrian Perjovschi.

Adelina ar incearca sa treaca peste despartirea de Speak, cel cu care s-a iubit mai bine de doi ani si s-a ,,cuplat’’cu hair stylist-ul ei, Adrian Perjovschi.

Conform Cancan ar fi a doua oara cand Adelina si Adrian se afiseaza în public împreuna. Este drepr ca presupunerea se bazeaza pe faptul ca ca cei doi ar fi fost vazuti in timp ce erau în mall, alaturi de alti prieteni, si se pregateau sa intre la un film.

Am spune ca este destul de subtirel si chiar mai mult este o incercare fortata de a cupla amoros doua persoane care au orientari diferite atunci cand vine vorba despre partenerii de viata.

De ce spunem asta. cu ceva timp in urma Adrian Perjovschi a confirmat faptul ca este gay si se zvonea ca ar avea o o relatie amoroasa cu designerul Razvan Ciobanu.

Insa hair stylist-ul a negat cu putere aceasta ipoteza. Adrian Perjovschi a marturisit pe atunci ca are o relatie de prietenie cu creatorul de moda Razvan Ciobanu, insa nu s-a pus niciodata problema ca intre ei sa fie mai mult decât atât.

„Eu si Razvan nu ne-am pus problema sa formam un cuplu, suntem prieteni de zece ani. Razvan e fratele meu, suntem ca si frati", declara Perjovschi in anul 2014.

Ei bine, dincolo de cancan-ul tras de par, ramane intrebarea cine este Adrian Perjovschi?

Conform biografiei, Adrian Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti si specialist in transformari radicale de look, proprietar al renumitului Jovsky Studio. Un salon beauty de fite pentru toti cei care vor sa fie la moda din punct de vedere al stilului.

Creativ si indraznet, Adrian Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati hair stylisti din tara care activeaza in acest domeniu de peste 15 ani.

Andrei lucreaza de la varsta de 19 ani si a stiut de la inceput ca vrea sa ajunga printre cei mai buni. S-a perfectionat alaturi de Geta Voinea, a lucrat la clipuri, reclame, shootinguri speciale pentru reviste, in televiziune pana si-a deschis propriul salon la inceputul anului 2008, conceptul fiind initial de atelier de lucru, de creatie.

Wiki Adrian Perjovschi si Adelina Pestritu

Acesta s-a transformat in timp in ce este acum salonul de beauty Jovsky Studio, cu specialisti in servicii de Hair, Make up, Nail Styling. Adrian Perjovschi si-a pus semnatura inconfundabila pe look-ul actorilor, vedetelor si prezentatorilor unor emisiuni TV de top din Romania printre care se numara “Dansez pentru tine”, “Frumusete pe muchie de cutit”, “Inima de tigan”, “Regina”, “Iubire ca in filme”, “Ingerasii”. Recent a lansat proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” la care participa in fiecare luna o vedeta din Romania care accepta provocarea hair stylist-ului Adrian Perjovschi de a fi transformat intr-un personaj la alegere.

Asadar dincolo de discutabila pentru unii a orientari sexuale, Adrian Perjovschi este un tip foarte talentat, care indrazneste sa isi faca meseria cu devotament si sa inoveze mereu si mereu.
MAI POTI CITI