Treceți la conținutul principal

A murit Lorin Fortuna. Serpilienii si gorilienii au trimis biografia lui Lorin Fortuna in eternitate.

Lorin Fortuna, inventatorul robotului telefonic care dadea ora exacta in timpul lui Ceausescu a murit la varsta de 68 de ani. 

Combatantul ezoteric Lorin Fortuna, cel care conform biografiei, a infiintat, pe 20 decembrie 1989, Frontul Democratic Român, în balconul Operei din Timisoara, a fost operat de urgenta la Spitalul Judetean. Revolutionarul a ajuns la spital în 21 noiembrie, cu ulcer perforat.

In ultimii ani fostul conferentiar universitar la Universitatea Politehnica Timisoara a ajuns conuscut datorita teoriilor sale ezoterice.

La începutul anilor 2000, Lorin Fortuna s-a dedicat promovarii ideilor sale ezoterice. A infiintat Miscarea Astrala Romania si Miscarea Spirituala Sarmisegetuza, socând cu teoriile sale.
wiki lorin fortuna moartea unui gorilian timisorean

Conform fostului combatant ezoteric Lorin Fortuna, lumea este alcatuita din mai multe civilizatii virtuale: serpiliana modificata, viperiana, balauriana, dragoniana, pestiliana, delfiniana, acvilaina, grifoniana, goriliana. Lorin Fortuna a declarat ca apartine civilizatiei Goriliene.

Mai mult chiar, Conform ideologiei lui Fortuna, lumea de astazi, a secolului 21, este a saptea omenire, adica al saptelea ciclu existential al Terrei, care dureaza 8000 de ani.

Dupa spusele acestuia, ne-au mai ramas din acest ciclu 2000 de ani, dupa care, omenirea se va „inchide” si va incepe o alta „omenire”.

Iar cireasa pe tort este faptul ca poporul roman a adoptat o religie care nu ii este caracteristica. Religia crestina nu este religia noastra. Noi ar fi trebuit sa ne pastram religia initiala, adica cea a lui Zalmoxes, zeul nostru.

Dincolo de aceste abracadabrisme pseudo-ezoterice, Lorin Fortuna a fost conform CV-ului un inginer exceptional.

Lorin Fortuna s-a nascut în 7 mai 1948, la Radauti. A absolvit în 1972 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti.

In 1991 Fortuna a sustinut teza de doctorat la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, obtinand titlul de doctor, cu teza în domeniul aplicarii vorbirii artificiale in industrie si telecomunicatii, fiind autorul a catorva zeci de lucrari stiintifice, precum si de brevete de inventii în acest domeniu.

Lorin Fortuna chiar a fost si un "luptator pe bune". La momentul declansarii evenimentelor de la Timisoara din decembrie 1989 era sef de lucrari la Politehnica Timisoara.   

Lorin Fortuna este omul care a citit primele revendicari ale revolutionarilor, „Proclamatia Timisoarei ca oras liber de totalitarism”, din balconul Operei, în 20 decembrie 1989.    

Lorin Fortuna i-a luat apoi locul prim-secretarului Radu Balan, la conducerea judetului si devenit personajul numarul unu în Timis pâna pe 21 ianuarie 1990. 

Revolutionarul Fortuna a ajuns la spital în 21 noiembrie, cu ulcer perforat.    

Medicii timisoreni l-au operat, însa apoi starea lui de sanatate s-a înrautatit. Lorin Fortuna a intrat în coma. Astazi, la ora 13.30, medicii au constat decesul acestuia.

Punct si de la capat. Si daca moartea lui Lorin Fortuna nu este una banala... daca ulcerul gastric mortal este doar un atac energetic bine executat de fortele oculte ale reptilienilor serpilieni??? 🙊